Sivut

torstai 1. lokakuuta 2009

tuunailua

Askarteluharrastuksen aloittamisen jälkeen on tuntunut tylsälle tyytyä valmiisiin kortteihin. Niidenkin joukossa on kuitenkin todella kauniita ja hauskoja kortteja, joten tilanteeseen sopiessa tulen varmasti niitäkin lähettelemään. Tykkään erityisesti korteista, joissa on valokuvattu jotain aihetta läheltä. Ajattelin, että miksei valmiskorttiinkin voisi lisätä mukaan sitä omaa näkemystä, kun sellaisia kuitenkin saattaa kaappeihin kertyä. Tämän herkullisen tulppaanikortin tuunasin liittämällä siihen vain taustapaperin ja pienen rusetin. Mutta eikö antanutkin kivasti näköä?psst. Kiinnitittehän huomion uuteen ja valtavan upeaan banneriin? Sen taiteilusta kaikki kunnia veljelleni Tuomolle, joka on nero Photoshopin kanssa. Kyllä nyt kelpaa :)

7 kommenttia:

 1. Aika velho se teidän Tuomo, ihan sikahieno banneri nimittäin! Tuijottelin sitä vaikka kuinka kauan ennen kuin pääsin edes teksteihin asti!

  Oon joskus ajatellut muuten tehdä saman -tuunata valmista korttia persoonallisemmaksi. Ei vaan ikinä muista sitä silloin kun tajuaa että kortin pitää olla perillä huomenna ja postiloota tyhjennetään vartin päästä. Erittäin onnistunut tämä sun versio! :)

  VastaaPoista
 2. Upea banneri! :)

  Olen myös "jatkanut" valmista korttia, saa helposti vähän persoonallisemman. Itse tykkään myös korteista, joissa on kuvattu kohde läheltä.

  Anu

  VastaaPoista
 3. Hieno banneri! Sieltä oli kiva bongata blogista tuttuja kuvia, ja tärkein kaikista, Fazerin sininen ;)

  Hirmu kiva korttikin, eipä uskoisi edes valmiskorttipohjaiseksi, niin itsetehdyn näköinen loputulos on!

  VastaaPoista
 4. Banneri on todella kiva!!
  Niin on tulppaani-korttikin uudisteltuna...

  VastaaPoista
 5. Minea: eikös olekkin. pitää itsekkin syventyä uudestaan ja uudestaan siihen aina kun saapuu "omille sivuille".

  Monesti olen itsekkin noiden korttien kanssa vähän myöhässä. Lahja tulee ehkä vielä suunniteltua, mutta sitten kortiksi valitaan äkkiä joku valmis. Tai viimetipassa askarrellaan joku. Näitä pitäisi tehdä varastoon :D

  Anu: kiitos :) noissa valmiissa korteissa on tosiaan niin herkullisia kuvia, että ei niitä malta ihan kokonaan hylätä..

  Inka: totta, tärkein eli fazerin sininen on myös mahtunut joukkoon. täytyy muuten mainita, etten itse valinnut banneriin tulevia kuvia, eli kyseessä ei ole välttämättä omat työsuosikkini. mikä onkin ehkä kivempi niin, itse olisin varmasti valinnut uusimmat työt, mutta nyt myös vanhempia on päässyt esille :)

  Mags: kiitos myös Sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Jes, kyllä valmiitakin kortteja voi parannella. Löysin töistä siivouksen jälkeen laatikollisen joulukortteja, uudet ja saapuneet suloisessa sekamelskassa. Mitähän varten ne oli arkistoitu noin? Kun kukaan ei niitä halunnut, laitoin ne kassiin ja toin kotiin. Saas nähdä ehdinkö jo täksi jouluksi tehdä uusia kortteja niistä.

  VastaaPoista
 7. Hieno on banneri, todellakin aivan ihana :)
  Ja tuosta kortista tuli upea, paljon kauniimpi noin!
  Olen itsekin tuota joskus harrastanut, kun on käsiin sattunut nättejä valmiskortteja. Jotenkin se kortti on mukavampi laittaa eteenpäin, kun siinä näkyy myös omaa kädenjälkeä :)

  VastaaPoista