Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2009

ruusun punaa ja perhosia

Tämä koru on vuodenaikaan nähden ehkäpä vähän liian hempeä. Pakko se on silti esitellä, sillä olen siitä niin riemuissani. Kokeilin nimittäin taas pitkästä aikaa helminauhan solmimista yhdellä silkillä. Nuo aiemmat blogissa nähdyt nauhat on solmittu siis kahteen silkkiin, koska olen saanut sillä tyylillä nauhasta napakamman. Nyt taisin kuitenkin keksiä miten solmia nauhasta napakka myös yhdellä silkillä. Siksipä siis esillä tämä yksinkertainen rannekoru makeanvedenhelmistä. Lukossa kimaltaa Swarovskin perhonen.

10 kommenttia:

 1. Tämä on tosi nätti. Ihanan hempeä väri :)

  VastaaPoista
 2. todella kaunis! :)

  Oon muuten onnistunu vähän hajottamaan toista niistä pussukoista :/ joudut ehkä joskus korjailemaan sitä hieman... kangas karkaa sieltä lukon välistä.

  VastaaPoista
 3. kiitos kiitos :)

  minea: korjaillaan vaan :D tyrkkää se jossain vaiheessa matkaan niin fiksaillaan :D

  VastaaPoista
 4. No ompa hempeetä! :D aika söpöä, ei sua uskoisi vaaleanpunaisen käyttäjäksi.. ;D Paitsi vaahtokarkkien muodossa (siis niiden syönnissä).

  VastaaPoista
 5. Söpöä ja herkkää - itse en oikein osaa vaaleanpunaista käyttää ylläni, mutta tykkään siitä silti, jos se on kauniissa muodossa kuten tässä korussa!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis koru, vaikka vaaleanpunainen onkin. Perhonen tekee siitä erityisen sievän.
  Kootut viihdeuutiset-Kookas.fi

  VastaaPoista
 7. Liisa: joo, ei taida olla vaaleanpunainen ihan mun värejä. Sattui löytymään tuollaisia helmiä varastosta ja pitihän niistä jotain väkertää. Vaahtokarkit on toki eriasia ;)

  Miira ja Nattuli: kiitos myös teille :)

  VastaaPoista
 8. Hempeän suloinen tämä koru, perhonen luo vielä lisä ripauksen herkkyyttä.

  VastaaPoista
 9. Kaunis! Perhonen korostuu hyvin, kun muu koru on yksinkertainen. Itse käytän vaaleanpunaista, vaikka ihan aikuinen olenkin :D ja tuo lämmin sävy kävisi mulle tosi hyvin... :)

  VastaaPoista