Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

love is in the airOlen useampaankin kertaan tainnut mainita, että tarkoitukseni olisi päästä pikkuhiljaa eroon noista hopeoiduista korunosista ja siirtyä käyttämään ainoastaan hopeaa. Tämä projekti on edistynyt suht hitaasti, ja viikonlopun aikana päätinkin tehdä jotain asian eteen. Ajatuksissa on nimittäin ollut viedä turhia tavaroita kirpputorille ja päätinkin väkertää samaan kasaan muutamia simppeleitä korvakorupareja näistä epäjaloista osista. Useimmista tuli pelkistettyjä ja simppeleitä, mutta nämä yhdet söpöt halusin esitellä teillekin. Hopeoidut koruosat ja puolukan väriset lasihelmet. Simppeliä mutta nättiä.

7 kommenttia:

 1. Nätit!
  Olis ollut kiva nähdä ne muutkin korut mitkä kirpulle kiikutit... :)

  VastaaPoista
 2. kiitos Romulus :D

  pitänee jossain vaiheessa kuvailla vielä niitäkin. ihan simppeleistä kasailuista kun on kyse, niin ajattelin, etten tiedä kehtaanko laittaa esille. tuollahan ne ovat eteisessä matkalla kellarikomeroon kirppisreissua odottelemaan, joten katsotaan jos vielä jokupäivä blogin sivuja täyttelevät.

  VastaaPoista
 3. Hopeassa on se ongelma että sadan korun valikoiman ylläpito ihan omaan käyttöön tulisi pirun kalliiksi :P Mut on se kyllä materiaalina oikein kiva.

  Hienot sydämet!

  VastaaPoista
 4. Liia, tuo on kyllä ihan totta, että hopea syö aikapaljon kukkaroa, eikä visakaan kaikkea kestä ;) mutta eihän se ole kunnon harrastus, mikä ei vie kaikkia rahoja ;)

  VastaaPoista
 5. Löytyipä ihanat sivut täynnä kaikkea mukavaa katseltavaa, koruista vasinkin tykkään. Tänne poikkeen toistekin!!!

  VastaaPoista
 6. ihana kuulla Kirsi-Marja. tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista