Sivut

torstai 8. lokakuuta 2009

sinisilmiäJo oli aikakin uudistaa koristetyynyjen päällisiä. Lahden Kärkkäisellä oli Vallilan kangasmarkkinat, ja sieltä tarttui mukaan muun muassa ihanaa Sinisilmä-kangasta. Vallilan kankaiden metrihinnat liikkuvat yleensä suht korkeissa lukemissa, mutta tämä lähti matkaan hintaan 4,90€/m. Tarttuipa mukaan muutakin, esimerkiksi toinen kangas, josta syntyy ehkä joskus vielä Amy Butlerin weekender.Halusin tehdä nuo tyynynpäälliset huolella ja laittaa niihin vetoketjutkin. Ehkä vähän turhaa näpertämistä, mutta ovatpahan sitten helpommat vaihtaa ja pestä, jos tarvetta tulee.Tässä vielä tuo kankaan kuvio kokonaisuudessaan. Aika pieni kuva löytyi, mutta eiköhän siitä saa vähän kokonaiskuvaa, että minkälaisesta kankaasta on kyse.


Kuva täältä.

7 kommenttia:

 1. Upeaa kangasta ja kauniit tyynynpäälliset! Herätti heti ompeluinnostusta ;-D

  VastaaPoista
 2. Kaunis kangas.
  Olet ollut oikeassa paikassa, oikeaan aikaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä, piti tulla heti vastavierailulle. Onpa siulla kiva blogi, ja olet taitava tekemään vaikka mitä! Pitää laittaa seurattaviin... :)

  VastaaPoista
 4. mags: kiitos :) tuo on kyllä totta, että mitä ihanampi kangas, sitä nopeammin siitä innostuu jotain saamaan aikaiseksikin..

  Jane: kerrankin tosiaan onnisti. yleensä kuulen tarjouksista vasta kun ovat loppuneet. kuulin muuten Kärkkäisellä, että heillä on sikapäivien aikaan (nämä ilmeisesti joka syksy) aina vallilan kangasmarkkinat, jossa runsaasti upeita kankaita pilkkahintaan.

  Miira: kiitos myös sinulle :) tervetuloa uudestaankin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailusta blogissani. Upeita käsitöitä ja kortteja ja kaikkea blogissasi. Terveisin toinen Lahden "tyttö".

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Onpas kaunista kangasta. :o

  En tiedä löytyykö sivuilta tuohon ohjetta, ainakaan en huomannut, mutta ihen yleinen malli se on, sellainen jota tekee "kaikki", eli ohjekin voi löytyä jostain, kun jaksaa selata.

  VastaaPoista
 7. kiitokset myös teille Tiinanen ja katri :)

  katri: pitääkin ruveta katselemaan noita tutorial-sivuja sillä silmällä, kun on nimittäin vallan kaunis malli kyseessä. kyllä minäkin jos kerran kaikki muutkin ;)

  VastaaPoista