Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

sytykeruusut

Pitihän minun tällaisiakin askarrella, kun löysin näin ihanan ohjeen. Sillähän ei ole mitään väliä, ettei pikkuyksiössäni ole takkaa tai muunlaista tulipesää. Ehei, kunhan vaan pääse illalla jotain näpertämään, niin kiva on.



Kyseessähän ovat siis vaikkapa takan tai nuotion sytyttelyssä oivat sytykeruusut. Viikonloppuna tein pikavisiitin vanhempieni luokse ja vein sitten tusinan ruusuja tuliaisiksi. Kivastihan noilla takka sitten syttyi. Paloivat melko kauan ja sytyttivät puut hyvin. Näitä tekisi mieli tehdä useamminkin. Takan omistavat ystävät ja tutut ilmoittautukaa !!!

17 kommenttia:

  1. Hauska idea ja näyttäähän ne hyvältä tossa mariskoolissakin.

    VastaaPoista
  2. Nuohan on hauskoja! Ja huomattavasti kivemman näköisiä kuin kaupassa myytävät sytykkeet :)

    VastaaPoista
  3. kiitos teille.

    hauskoja ovat omastakin mielestäni ja lisäksi nopeita ja helppoja tehdäkkin. itsellä ei tuota kärsivällisyyttä ihan hirveästi ole, niin valmista pitäisi tulla mahdollisimman nopeasti. siitä kivoja :D

    VastaaPoista
  4. Onpas suloisia ja hauskoja! Täytyy ottaa ohje talteen nyt kun pääsee taas uuneja lämmittämään. :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita sytykkeitä! Noita on kivempi pitää takan lähettyvillä esillä kuin pölyistä ja roskaista sytykelaatikkoa. Kiitos ohjelinkistä, noiden tekemistä pitää ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
  6. kiitos myös teille inkku ja Vilma.

    sytykeruusut ovat tosiaan koristeellisia ja kivan näköisiäkin jossain takan lähistöllä. kunhan muistaa, ettei laita ihan takanreunalle, ettei lämmin takka sulata tuota steariinia ;) näitä voisi melkein viedä vaikkapa tuparilahjaksi tms.

    VastaaPoista
  7. Oi ihania! Kiitos linkistä!
    ihana tuliainen takan omaaville ystäville!

    VastaaPoista
  8. voih, ovatpa ihania! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  9. kiitos teillekin Pirita ja Tiinu :) kiva että moni on innostunut näistä. ovatkin kivaa pikkunäperreltävää.

    VastaaPoista
  10. Hei Anna! Tulin vastavierailulle ja hoksasin sytykeruusujuttusi. Vilkaisepa mun tekemää ruusukoristetta Sisustus-kategoriassa. Mää kun en millään raski polttaa moisia kaunottaria ;)

    VastaaPoista
  11. Moikka!

    Onpas upea blogi, ja upeita ideoita! :) Tässä meneekin tovi, kun alkaa oikein kunnolla syynätä läpi :D Näitä sytykeruusuja täytyy ehdottomasti alkaa myös näpertämään! PS. Liityin lukijaksesi! Tervetuloa myös vastavierailulle uunituoreeseen blogiini http://katjamrsh.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Katja. hienoa että eksyit tänne blogin puolelle. tervetuloa uudelleen :) nämä sytykeruusut on muuten tosi kivoja pikkulahjoja näin syksyn ja talven aikaan :)

      Poista
    2. Joo näistä jo kaavailtiin omille sekä mieheni vanhemmille joululahjaa, kun molemmilla menisivät kyllä hyötykäyttöön! Katsotaan nyt ensin kuitenkin, että kuinka onnistuvat! :)

      Poista
    3. no noita on onneksi tosi vaikea saada kämmättyä :D ulkonäköähän voi hieman parannella lisäämällä steariinin päälle jotain irtoglitteriä :)

      Poista
  12. löysin tänne Anskin blogin kautta! kaikenlaista kivaa ja nämä sytykeruusut sitten tietysti tuli myös huomatuksi! taidankin kokeilla näitä - takkoja olisi ja sytykeidealle olisi käyttöä :)

    VastaaPoista
  13. jee, kokeiluun vaan :) nää on olleet suosittuja ainakin mun lähipiirissä. sytyttävät takan tosi helposti ja ovat vielä kauniitakin pitää esillä :)

    VastaaPoista