Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2008

musta kuin Ebenpuu, tai ei ihan...

Camagong-helmet jalostuivat rannekoruksi. Ne ovat niin ihanan sileitä, että tekisi mieli silitellä koko ajan. Ranteessa ovatkin lähellä, jos sellainen mieli tulee. Korussa mukana siis Ebenpuun sukulaisesta, Camagong-puusta tehtyjä neliönmuotoisia helmiä, satiininauhaa ja hopeoituja osia.Laitan tähän vielä kuvan, joka oli vain harjoituskappaleena, eikä sitä pitänyt julkaista. Siitä tuli kuitenkin melko onnistunut, joten tässä ovat yhdet lempikorvakoruistani. Simppelisti swaroja kierteisin lenkein korupohjassa. Näitä olisi voinut tehdä kaikissa väreissä...

10 kommenttia:

 1. Voi tuota rannekorua! Kaunis ja niin siloisen näköinen.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiva kun olit jättänyt kommenttia niin löysin blogisi. Ihania töitä. Muakin kutkuttais alkaa tekeen koruja joskus, ei taida vielä olla aika sille.

  VastaaPoista
 3. camagon...cama...no se on ihana, suklainen, naisellinen, romanttinen...pehmeä ihana!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana rannekoru ja jeekula miten upeat korvikset. Kuin myös upea se edellisen postauksen Kukui koru, vai mikä se nyt oli... Samanlaisen nauhan tulin kanssa ostaneeksi Helmiliinalta, olisko se ollut Rutiilikvartsi? Juu ei oo varmaa tietoo, ihan vaan villi arvaus, kun en mäkään muista.

  VastaaPoista
 5. kiitoksia taas kaikille ihanaiset :)

  amalia: ettei muuten olisikin ollut juuri tuo Rutiilikvartsi. Mäpä pistän vähän kuukeloiden, mutta tutulta kuullostaa. Toisaalta messuilta tuli niin paljon informaatiota, että kaikkea ei millään pysty suodattamaan..

  VastaaPoista
 6. Tuo rannekoru on ihan mahdottoman kaunis! : )

  VastaaPoista
 7. Hej!

  Tulin vinkkaamaan että blogissani olis sulle tunnustus, käypä kurkkaamassa!

  Tosi viehko toi silittelykoru! Kukapa ei pikku silittelyjä kaipais päivittäin, siitä tulee hyvä mieli ;) (Niin itselle kuin korullekin...)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Ihana rannekoru rusetteineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
 9. Jestas tuota rannekorua! Aivan upea! Samoin tuo uusi 'kranssisi'. :)

  VastaaPoista