Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

miniHääonnea lähti viikonloppuna toimittamaan myös tämä onnittelukortti. Kortin ajatus lähti yksinomaan siitä, että hääpari omistaa ihan järjettömän suloisen pienen punaisen minin. Kun näin noissa Portobello road -sarjan tarroissa minin, tiesin että siitä on aivan pakko tehdä kortti juuri tähän tilaisuuteen. Paperit on tietysti samasta sarjasta ja tekstikin muotoiltu hieman samaan henkeen tarrakirjaimilla. Sydänstansseilla leikatut sydämet tuntuvat nyt löytävän paikkansa vähän jokaiseen hääkorttiin, mutta kun ne nyt vaan ovat niin kauniit.

19 kommenttia:

 1. Teet kyllä ihan mahtavia kortteja! Kattelin noita onnittelu-kortteja alaspäinkin - ihania ja omaperäisiä :) Itse oon myös kova askartelemaan, joten mielenkiinnolla aina bongaa jotain uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon sufy :) mukava kuulla, että näistä tekeleistäni innostut. itse yritän aina keksiä jotain uutta ja jännää, joskus jopa ihan omastakin mielestä onnistun :D

   Poista
 2. superihana kortti!! tykkään valtavasti!! =)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Simppeli, mutta silti paljon kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 4. kaunis ja mukavasti personaallinen ja hääpariin sopiva kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos myös sinulle :) tällä kertaa tosiaan sopivasti löytyi materiaaleja tehdä kortti, joka on juuri tälle parille :)

   Poista
 5. Moi Anna! Haastoin sinut: http://www.lily.fi/juttu/4x11-haasterasti
  :)

  t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuups :D katsotaan uskallanko ottaa haasteen vastaan ;)

   Poista
 6. Ihana kortti! Annoit kivasti inspiraatiota, sillä työlistalla on kortti häihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Leonida. hääkortteja on viimeaikoina itseltäkin vaan syntynyt. ja muutenkin melkein pelkästään sellaisia juttuja, joita on tilattu tai joille itsellä on ollut pakottava tarve. mistähän saisi aikaa tehdä jotain "ylimääräistä"?

   Poista
 7. Otin neuvosta vaarin eli vaihdoin myös blogspottiin.

  VastaaPoista
 8. haha.
  saatanpa arvatakin kenelle tämä on päätynyt :)

  VastaaPoista
 9. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  VastaaPoista