Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

kakkua

Kesä tuntuu olevan täynnä juhlia ja tapahtumia. Itsellä ainakin tämä kesä on ollut ihan häähuuruinen. Sain pyynnön tehdä vielä yhden hääonnittelukortin muiden hääaskartelujen lisäksi. Aikataulu oli (omasta syystä) taas hieman tiukahko eikä tilannetta auttanut ollenkaan se, että askartelutarvikkeet olen jo pakannut tulevaa muuttoa odottamaan pahvilaatikoihin. Siksi suuren Big shot -haasteen merkeissä pyöritellään vaan samoja stansseja ja korttikin on jo toinen täysin valkoinen kortti lyhyen ajan sisällä.


Sain käsiini tuollaisia valmiiksi haitarimaisia korttipohjia. Siihen olikin helppo ruveta rakentamaan tällainen hieman näyttävämpi onnittelukortti. Tausta, kakku ja perhoset on kaikki tehty valkoisesta helmiäiskartongista. Koristeeksi laitoin hieman timantteja sekä kakun reunoihin tuollaista koriste"jäämurskaa" vai millä nimellä sitä nyt voisikaan kutsua.


Käytetyt stanssit

658357 layered cake
657209 mini butterflies sets (osittain)

2 kommenttia:

 1. Sama vika rahikaisella - tämän kesän juhlat on vieneet mennessään :) Mutta mukavahan se näin, juhlat kun on vaan niiiiiiiin ihaneja!

  Ja ihana on tämä korttisikin! Niin selkeä, pelkistetty ja kaunis, me like :) Ja tykkään kyllä muistakin ihanista (hää)juhla askarteluistasikin, noissa aijemmissa kengissäkin oli tosi kiva toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana :) tää on taas tätä yksinkertaiselle yksinkertaista -linjaa, muttakun en mä taida oikein muuta osata :D

   ja kengät on muuten kyllä ihan pakollista tehdä itsellekin!!!

   Poista