Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

perhosefekti

Viimeaikoina postausten aiheet ovat liikkuneet paljon erilaisissa juhlissa. Tämäkin liippaa läheltä yksiä, joiden toteuttamisessa olen saanut olla mukana vähän enemmänkin kuin alunperin oli tarkoitus. Ystävä menee nimittäin naimisiin ensikuussa ja juhlien koristeluideointia on ollut ilmassa jo pidempään. Tiedän, että hänellä on paljon mielessä, joten ajattelin ilahduttaa pienellä lahjalla.


Hääjuhlissa käytetään tietysti korkeakorkoisia juhlakenkiä, mutta päivän aikana jalat saattavat niissä kipeytyä. Loppuilta voi olla tuskaisa, jos ei ole huomannut hankkia tanssilattialle keveämpiä tossuja. Tällaiset syntyivät ihan selkeästi tarpeeseen, jotta tanssilattialla jorailu olisi miellyttävämpää.
Minulla on itsellä ollut käytössä tällaiset Din Skon -tennarit, tai useampiakin eri väreissä. Ne ovat miellyttävät ja pehmeät jalassa, eivätkä todellakaan hinnalla pilatut. Juuri sopivat yhden illan juhlatennareiksi. Väriksi valikoitui tietysti valkoinen ja koristeet yritin tehdä kangasvärillä, joka olisi lähimmäs fuksianpunaista. Kangasvärin joukkoon sekoitin vielä kangasglitteriä, jotta lopputulos olisi vieläkin säihkyvämpi.
Stanssasin movers & shapers perhos-stanssilla sabluunan, jonka läpi tuputtelin kangasväriä. Kuivuttua puhaltelin kuvioita vielä hieman kuumailmapuhaltimella, jotta väri kiinnittyisi tennareihin paremmin. Loppuviimeistelyyn käytin Swarovskin kristalleja.

Valmiit tossut paketoin söpösti vaaleanpunaiseen.
Koristelin lahjalaatikoksi kenkäkaupasta mukaan nappaamani kenkälaatikon. Päällystin sen ensin vaahtokarkkikuvioisella lahjapaperilla. Tätä oli jäänyt kaappiin jostain aiemmasta projektista juuri sopiva palanen.

Laatikon päälle stanssailin vielä silkkipaperista muhkeita kukkia, lisäksi laitoin kakkupaperia ja pieniä lasihelmiä. Myös muutama perhonen pääsi mukaan. Perhoset stanssasin kalvosta, jonka päälle olin liimannut kaksipuoleista liimakalvoa. Liimapintaan hieroin hieman irtosamettia, jotta perhosista tuli pehmeä vaaleanpunaisia.

Käytetyt stanssit

656640 tattered florals (osittain)
657209 mini butterflies sets (osittain)

5 kommenttia:

 1. Tulipas niistä juuri morsiammelle suloiset pikkutuntien bilekengät ja pakettikin on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) musta tuntuu että itsellekin on ihan pakko käydä ostamassa valkoiset tennarit, joihin painaa jotain kuvia. ehkä syksyksi esimerkiksi lehtiä eri värisillä oransseilla?

   Poista
 2. Voi mahoton kun kivat. Toivotaan että morsiankin tykkää. Ja katselin sivujasi tosi kivoja juttuja muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Sirpa :) toivotaan tosiaan että olivat mieleiset.

   Poista