Sivut

maanantai 19. elokuuta 2013

häätunnelmissa

Viikonloppu meni ihan häähuuruissa. Vihdoin päästiin juhlimaan, sillä näitä juhlia oli suunniteltu melkeinpä koko kesä (ja juhlapari tietysti jo paljon pidempään). Sain pyynnön tehdä juhliin kutsukortit, ja korttien valmistuttua jatkettiin muuta koristelua samalla teemalla.






















Kutsujen mallin mietin mahdollisimman yksinkertaisesti, sillä niitä tuli tehtyä hieman yli 50 kappaletta. Värimaailmaksi valikoitui häiden teemavärit, fuksianpunainen sekä hopea. Nämä toistuivat sitten vähän kaikessa koristelussa. Kortit rakensin noiden kauniiden stanssattujen sydämien ympärille. Materiaalina korteissa on helmiäiskartonki kolmessa eri sävyssä. Lisksi hopeisia ääriviivatarrakiehkuroita sekä kirkkaita akryylitimantteja.

















Vieraskirjat on tehty päällystetty samalla teemalla. Nalle Puh -aiheiset pehmeäkantiset valokuvakansiot päällystin isoilla helmiäiskartonkiarkeilla. Arkkien koko riitti juuri peittämään sekä etu- että takakannen, jotta päällystäminen näyttäisi siistille. Täytyy sanoa, että paksu kartonki oli suhteellisen hankala saada taivutettua siististi kalenterien päälle niin, että ne vielä aukeaisivat kohtalaisen jouhevasti. Näiden kanteen tuli myös samaisia sydämiä kuin korteissakin, oikeastaan koko koristelu noudatti samaa linjaa.



















Myös pöytäkoristelu oli värimaailmaltaan fuksiaa sekä hopeaa. Pöytäliinan päälle tuli hopean värinen kuituverkko"kaitaliina". Ikean kehykset toimittivat menukortin sekä ohjelman virkaa. Ne on maalattu spraymaalilla hopean värisiksi. Pöytäkukkaset olivat varsin yksinkertaiset, sävyyn sopivat ruusut. Maljakkoon veden joukkoon rutistettiin sellofaania, joka antoi hauskan vähän jäämurskamaisen ilmeen. Samalla se piti kukan hyvin pystyssä. Pöytiin tuli myös hauskat häälehdet, joissa oli muun muassa tietoa hääparista, juhlasta, kaasoista sekä bestmaneista ynnä muusta. Näiden ulkoasusta en ole itse vastuussa, vaan ne ovat veljeni käsialaa.

Käytetyt stanssit
657235 heart, lacy
658554 wanted alphabet (huom, ei oma!)

4 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäät ja kauniit kutsut, sekä toki kaikki muutkin, wau! Tuo sydänstanssi on kyllä tosi kiva. Muutes, minkä takia vieraskirjoja oli kaksi? Ja kivat nuo pöydätkin, kauheasti nähty vaivaa noissa menukortti/pöytäohjelmissakin.

    VastaaPoista
  2. kiitos :) stanssi on kyllä yksi omista suosikeistanikin. ja se oli vielä alessakin (vink vink). vieraskirjoja on morsiamen pyynnöstä kaksi. häissä hääparin toiveena oli, että vieraat kirjoittaisivat vieraskirjaan enemmänkin tarinaa. siinä vaiheessa kun itse kirjoja selailin, niin taisi olla jo yksi ja puoli kirjaa täynnä tervehdyksiä, eli ilahduttavasti niitä oli täytelty (varasuunnitelmana oli, että toisen kirjan olisi voinut täyttää myös häävalokuvilla). tuo pöytäohjelma oli munkin mielestä hauska idea. morsian oli nuo kehykset bongannut ikeasta ja ainakin omasta mielestäni olivat sata kertaa kivemmat kuin ne iänikuiset pahvikolmiot :D

    VastaaPoista
  3. Ihan samaan kiinnitin huomiota - kappas, ei pahvikolmioita, vaan jotain ihan muuta :)) Ja älä yritä suistaa mua ostosten tielle, senkin ryökäle! ;) Tosin, mulla on yheltä kaverilta lainassa semmoinen tosi kiva ratas-stanssi, ja sitä oon kyllä vähän mietiskellyt, että melkein joutuu kyllä hankkimaan.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainahan mä yritän houkutella ostelemaan ;) tolla saa sitäpaitsi helposti näyttäviä kortteja!!! :D rattaat kans hankintalistalle, juuu

      Poista