Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

lacy heart

Huh, edellisestä postauksesta onkin kulunut jo tovi. Vaikka valmista on syntynyt (ei paljoa, ketä tässä yritän huijata) ei kaikki ole ehtinyt tänne blogin puolelle. Viimeiset pari kuukautta olen ollut vähän hää-fiiliksissä. En toki omissani, vaan ystävä menee naimisiin elokuussa. Kortit tein jokin aika sitten (ne tulevat blogiin myöhemmin) ja muutakin pientä olemme juhliin miettineet. Tässä kuitenkin esille "morsian-rintaneula", jonka tein polttarisankarille polttaripäiväksi.Yksi juhlien teemaväreistä tulee olemaan fuksian punainen. Siksi tähänkin oli pakko sitä ympätä. Ensin ajattelin vain mausteeksi, mutta yllättäen koko korusta tulikin pinkki.


Korun keskiosaan stanssailin kohokuvioivalla embosslits-sydänstanssilla nahasta sydämen. Näitä samoja sydämiä käytettiin myös korteissa, joten se sopi hyvin teemaan. Embosslits-stanssit ovat enemmänkin paperin ja kartongin leikkaamiseen, joten kuvion jouduin itse saksimaan rajoja myöten irti nahasta kun stanssin leikkuuterä ei purrut kovin vahvasti noin paksuun materiaaliin. Kohokuvioinnin se kuitenkin jätti kauniisti nahkan pintaan.

Taustalle stanssailin vielä organzasta useamman kukkasen kehystämään sydäntä, lisäksi pari pinkkiä sulkaa (joissa timantteja, tottakai!) sekä nauhaa.

Käytetyt stanssit

656640 tattered florals (osittain)
657235 heart, lacy

Ps. Elina on luonut myös Pinterestiin Great Big Shot Challenge 2013-boardin. Käykääpä seurailemassa!

2 kommenttia:

 1. Oi kun kaunis!
  Mulla stanssi-haaste eteni parilla stanssilla, mutta alkaa pelottaa kuinka käy. olen kesittynyt taas ihan muihin hommiin...

  http://sotkussa.blogspot.fi/2013/07/kissanystavan-onnittelukortti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Mirka :) itselläkin nyt vähän isommat asiat vievät enemmän aikaa kuin stansseilu, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa taas inspiroidu... :D

   Poista