Sivut

torstai 25. heinäkuuta 2013

seppele

En tiedä kuinka tylsä tästä postauksesta tulee, mutta tarkoitus olisi esitellä jotain valkoista. Valkoinen valkoista taustaa vasten osoittautuu minulle aina suunnattoman suureksi haasteeksi, joten katsotaan saatteko  mitään selvää.
Kesäkuun lopulla oli tarvetta 65-vuotiskortille. Korttimallin nappasin muuten ihan suoraan big shot -kuvastosta, löytyy sivulta 29. Tätä projektia varten piti tietysti hankkia sitten uusi stanssi (joo, niitä on kulkeutunut kotiin jokunen muukin lisää), eli tuo kohokuvioiva ja leikkaava lehtistanssi. Tämä korttimalli oli mielestäni niin kaunis, että kun sen tuossa kuvastossa näin niin heti tiesin että se on pakko joskus toteuttaa.
Korttipohja sekä lehdet on tehty valkoisesta helmiäispaperista. Taustan kohokuvioin uuden starttipakkauksen kohokuviointitaskulla. Tämä uusi starttipakkaus ei sentään (vielä) ole minulle asti päätynyt, mutta kohotaskua lainasin sillä niitä minulle ei yllättäen olekaan niin paljoa kerääntynyt. Vähän vielä lisänä timangeja sekä kimaltelevat numerot. Tästä tulikin hieman erilainen numerokortti, toivottavasti kuvista vähän saa selvää millainen.

Käytetyt stanssit

657098 coutry foliage

4 kommenttia: