Sivut

maanantai 3. syyskuuta 2012

key to my...Tuli taas tunne, että tarvitsen jonkun uuden korun. Tuli kasattua nopeasti lyhyt kaulakoru avaimesta ja ketjusta. Ja väripilkuksi syksyn värinen satiininauha. Tämä taitaa päätyä kaulaan aika nopeasti, ellei joku ystävä vie. Nyt on muuten inspiraatio iskenyt taas ja työn alla monta kivaa juttua. En malta odottaa että saan ne valmiiksi ja pääsen esittelemään myös tänne. Pari lisätuntia päivään ei olisi pahitteeksi.12 kommenttia:

 1. vau..mistä ihmeestä sä näitä ideoita oikein ammennat!!?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :D hih, pakko myöntää että koneella tulee vietettyä vähän liikaa aikaa. pinterestistä löytyy ehkä vähän liikaakin ideoita... ;) noita avaimia olen töissä käpäillyt aika moneen kertaan, siellä tämä idea syntyi :D

   Poista
 2. Tykkään isosti! Kivasti tuo väriä tuo nauha. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos inkku. käsi vaan etsiytyi tuon oranssin nauhan luo. näin syksyn kynnyksellä sitä vaan jotenkin kaipaa noita voimakkaampia värejä... :)

   Poista
 3. Mainio idea käyttää isoa avainta noin päin! Innolla odottelen, mitä muuta olet ehtinyt kehitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. intoa olisi tehdä vaikka ja mitä. vielä kun olisi aikaakin. muutama juttu on tosiaan jo valmiina, mutta vielä ei ole julkaisun aika kun ovat menossa vähän eri osoitteisiin. kiitos sinulle :)

   Poista
 4. Oi miten hieno! Millainen tuo avain on, ihan koruksi tarkoitettu? Tosi kiva, tämä täytyy pinnata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Mai :) tuo avain on tosiaan ihan korunosaksi tarkoitettu. Siinä on vielä se erikoisuus, että sen saa ruuvattua kahteen osaan eli tuohon ohuimpaan kohtaan saisi vaikka helmiä pujoteltua, jos haluaisi :)

   Poista