Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

teippailua

Washi-teipit ovat olleet pinnalla monissa blogeissa ja kyllähän minäkin niistä villiinnyin, pakko myöntää. Washi-teipithän ovat siis sellaisia paperimaisia helposti irroitettavia teippejä, vähän maalarinteipin tyylisiä mutta ihanasti kuvioituja.Päädyin itse ihan ensimmäiseksi teippailemaan muistikirjan kansia. Vetelin teippiä kansien päälle ihan vapaalla kädellä. Sen lisäksi liimasin teippiä kalvolle, josta sitten stanssasin nuo perhoset kantta koristamaan. Tuo teippi on kyllä helppo koristelumateriaali. Sen kun saa niin helposti irti jos koristeet eivät ihan ensimmäisellä kerralla onnistu. Nyt vaan miettimään mitä kaikkea muuta sitä haluaisinkaan teippailla.

7 kommenttia:

 1. Hitsi miten kiva idea, toteutus onnistunut, mä tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Nuo teipit on kyllä kivoja, hauskat nuo perhoset! Itse hankin silloin tampereelta ihan perinteisiä kuvioteippejä, niitä olen käyttänyt mm.pakeoinnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin hankin joltain talven monista käsityömessuilta sellaisia satuaiheisia normaaleja teippejä, punahilkkaa ja liisa ihmemaassa teippiä. niillä olen just teippaillut kirjekuoria ja lahjapaketteja. teippien kanssa kyllä niin villiintyy :D

   Poista
 3. Nättiä toi teippi. Nuo puput ovat tosi suloisia. Sopivat koristeeksi sekä korttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuija :) teipit on ihania ja puput kanssa :)

   Poista