Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

kolme pupua

Pääsiäiskoristeiksi tekemistäni munista jäi kirjansivuja yli, joten päätin tehdä niistä jotain ystävälle (jolta sivuja pummin). Mirka teki aiemmin saman tyylisiä pupukoristeita, joten kopsailin idean röyhkeästi häneltä. Liimasin kirjansivut yhteen kaksipuoleisella liimakalvolla, jotta molemmille puolille tulisi tuollainen kokonaan tekstiä sisältävä kuviointi. Liimakalvo myös teki kirjansivuista paljon tukevammat, joten reijittäjällä tehdyt reijät kestävät varmasti hyvin juuttinarua.



Puput on stanssailtu sizzixin isommalla pupustanssilla, bigz easter elements stanssilla siis. Stanssissa on myös ihana perhonen, mutta ainakin minun mielestäni se on jostain syystä enemmänkin sellainen halloweenhenkinen yöperhonen. Pupujen reunat vanhensin vielä leimasinmusteella ja koko komeuden lakkasin servettilakalla. Muutama lakkakerroksen, paperin sekä liimakalvon yhdistelmä teki pupuista aika kivan nahkamaisen tuntuiset. Kestävät varmasti ihan kivasti ajan kuluessakin.

7 kommenttia:

  1. ihanat nämäkin ja ne munat olivat myös huippuja, pakko kans koklata :))
    kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :D vinkkaa ihmeessä jos kokeilet, ihanaa pääsiäistä myös sinulle :)

      Poista
  2. No kylläpäs onkin HIENOT! :D

    Mun tarttee vielä hiukan työstää mun ideaa, koska olisin halunnut omistani sellaisia hiukan kovempia ja "lakkaisempia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) riittäisiköhän useampi lakkakerros vaan tuohon efektiin vai tarvisikohan jotain järeempää. tuli mieleen jos kirjansivut ensin laminoisi ja sitten stanssaisi, mutta se taitaisi sopia paremmin vähän johonkin muihin kuvioihin kuin vanhoihin kirjansivuihin...

      Poista