Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

pom pom

Olen nyt niin innostunut noista pupuista, että niitä päätyi pomppimaan tämän vuoden pääsiäiskortteihinkin. Stanssailin puput softiksesta samaan tyyliin kuin pääsiäisaiheisiin karkkipussukoihinkin. Puput ovat jo kesävärityksellä, vain muutamalla on vielä valkoinen talviturkki.Tässä kortissa puput pomppivat siististi jonossa. Pääsiäistervehdyksen dymotin läpinäkyvälle dymoteipille, jonka satuin löytämään teippitarhasta. Sieltä tarttui mukaan myös vihreää ja keltaista dymoteippiä, mutta ne eivät sitten olleetkaan oikean värisiä näihin kortteihin.Tähän korttiin oli pakko käyttää tuota mittanauhateippiä, se kun sopi väritykseltään niin hyvin näihin. Ja ihanaahan se on muutenkin.Alla vielä kuva useammasta kortista. Kaikista en nyt napsinut kuvia, samantyylisiä kun ovat. Samalla idealla siis kaikki kortit, ainoastaan pieniä muutoksia tein. Huomaatteko muuten tuon valkoisen ison pupun tupsuhännän, ihan pakko oli laittaa sille pehmeä häntä.

4 kommenttia:

 1. Oih miten suloisia pupukortteja.
  Mä muuten ekaa kuvaa katsoessani luulin, että sä olut tehnyt puputaulun.

  Hyvää pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 2. kiitos vaan :) puputaulu oliskin kiva ja itseasiassa suunnitteilla noista samantyyppisistä pupuista, mutta vähän eri muotoon (vähän samaan henkeen kuin se lontoo-taulu jokin aika sitten). ihanaa pääsiäistä sinne teille kaikille :)

  VastaaPoista
 3. Tulin tänne kurkkaamaan kun olit käynyt blogissani, ja voi miten ihania juttuja täällä onkaan! :) Kiva kun löysin tänne!

  VastaaPoista
 4. kiitos Tuulia :) mukava kuulla, että tykkäsit. tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan :)

  VastaaPoista