Sivut

perjantai 24. kesäkuuta 2011

satuTaas yksi hääkortti. Niitä on syntynyt, ja niitä esitellään varmasti pitkään vielä. Noita kiiltokuvia on tullut käytettyä useammassakin kortissa, kun niitä löysin arkillisen Kärkkäiseltä. Niistä tulee vaan niin ihanasti oma lapsuus mieleen, että pakkohan niitä on laittaa kortteihin. Tämä kortti sopisi hyvin nuorelle hääparille, kuten kuvassakin on. Rajaus ei ole tehty ihan oppikirjan mukaan, kun neidolta on jalat nilkan kohdalta poikki, mutta kun kortin rajat tulivat vastaan. Taustapaperi on tunnelmaan sopivan herkkää, samoin pitsi. Toivottavasti vastaanottajien hääpäiväkin on yhtä sadunhohtoinen.

Juhannushäätunnelmissa ihanaa juhannusta kaikille .

6 kommenttia:

 1. Ihanan nuorekas ja kaunis kortti!

  VastaaPoista
 2. Tässä tulee nostalginen olo. Pienenä tyttönä keräiltiin ja vaihdeltiin kiiltokuvia ja mielestäni tuo kuva sijoittuu 70-luvulle. On jotenkin sellainen tunne, että tuota samaa sarjaa minulla on silloin ollut. Kaunis kortti, tuo taustapaperi sopii kiiltokuvaan tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. JaanaR, kiitos sinulle :) samoja kuvia mullakin on ollut joskus pienenä. siksi oli ihan pakko tehdä kortteja noista, vaikka kiiltokuvat ovat muuten tainneet kokea pienoisen inflaation... ehkä kuitenkin korttien saajilla on vielä samanlaisia nostalgisia muistoja...

  VastaaPoista
 4. Nämä kaikki on aivan super ihania! Opiskeletko koru suunnittelua tai jotain muuta vastaavaa ? :)

  VastaaPoista
 5. kiitos Pau. itseasiassa mulla on artesaanin tutkinto vaatetus ja korualalta vuodelta 2002, mutta en ole koskaan sitä tehnyt työkseni. koulun jälkeen lopetin kaikki käsityöt, ja nyt vasta viimeiset 3-4 vuotta olen yrittänyt herätellä taitojani taas henkiin :)

  VastaaPoista