Sivut

tiistai 7. kesäkuuta 2011

raadeltu huiviHuvittavaa esitellä tällainen käsityö näin hellepäivänä, mutta menköön. Kaivoin viikonloppuna ompelukoneen kätköistä ja aloittelin useampaa pientä projektia. Kankaita penkoessani löysin myös tummanvihreää trikoota josta hurautin välityönä kasaan nyt niin trendikkään tuubihuivin. Näin joku aika sitten kaupassa myös tuollaisen raadellumman version kyseisestä huivista, ja pitihän minun sitten vähän kokeilla miten sitä trikoota revitään. En tiedä nyt tuliko siitä niin kiva, ehkä vähän muhkeampi olisi saanut olla. Tuolla naulakossa se saa nyt kuitenkin hengähtää nämä hellepäivät ja katsotaan kaivanko sen sitten vähän vilakampana päivänä esiin.

7 kommenttia:

 1. Anna tää on ihan mielettömän ihana. Tosi makee WAU!

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään, tajuttoman makee, trendikäs huivi!

  VastaaPoista
 3. Kiva! Mulla on ollut ajatuksena, että laittaisin myös helmiä joukkoon. Näin juuri Gdanskissa yhdellä naisella sellaisen - sekin oli kiva :)

  VastaaPoista
 4. Maaret: kiitos :D

  Maija-Liisa: kiitos myös sinulle. ihan kuin itsekin olisin jossain nähnyt tuollaisen version, jossa on myös helmiä. siitä tulee varmasti kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Saa nähdä milloin tulee toteutusvaiheeseen täällä päässä, kun tuntuu että on niiiiiin hirmu paljon kaikkea ihanaa kun pitäisi tehdä :)
  Sinä olet aina ahkerana ja saat paljon aikaiseksi!!

  VastaaPoista
 6. no onneksi tuo huivi oli suht nopea tehdä :D yksi sauma vaan ja sitten vähän repimistä. sen ehdit tehdä hyvin yhden kesäsateen aikana ;) ei helteillä oikeen mitään jaksakkaan.

  VastaaPoista