Sivut

tiistai 14. kesäkuuta 2011

mustaa nahkaaNaisellahan ei koskaan ole tarpeeksi laukkuja. Tämän vuoksi innostuin ompelemaan taas yhden uuden, kun löysin Kässäkerhon blogista tämän hauskan ohjeen pikkuiseen kirjekuorilaukkuun. Muistelin, että varastoissani olisi ollut vanhaa punaista tekonahkaa. Tätä aarretta ei kuitenkaan jostain syystä löytynyt, joten marssin hakemaan Eurokankaasta pienen pätkän mustaa nahkajäljitelmää.Muokkasin ohjetta hieman lisäämällä laukun sisälle vuorin Ikean harmaasta kankaasta. Lisäksi käsilenkin paikalle virittelin rouheamman ketjun, kun ompelukone ei ollutkaan kovin innokas ompelemaan nihkeää materiaalia oikealta puolelta.Tästä tuli ihan kiva, nyt vaan joku tilaisuus jossa pikkulaukkua voi käyttää. Niin ja pieni ja sievä lompakko tänne sisään. Nyt kun testasin vanhaa lompakkoa tänne, niin näytti kuin laukku olisi syönyt pallon.

Muistakaahan osallistua arvontaan. Se löytyy tuosta tämän postauksen alapuolelta. Reippaasti onkin jo vastauksia tullut, mutta kyllä mukaan vielä mahtuu.

15 kommenttia:

 1. Onpa onnistunut! Vaikken ole yhtään nahkalaukkuihmisiä, niin tällaisen huolisin itsellenikin ilomielin. Ihana!

  VastaaPoista
 2. voi miten hieno ja varmasti parempi kuin ne ostetut, joista silkkivuoret heti rikki...

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs!!
  Yksinkertainen ja kaunis toteutus. :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 4. Nannukka: kiitos :)

  Hannele: kiitos, toivotaan. pianhan sen näkee miten käy että pysyykö kasassa ;)

  Ritva: kiitos myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Upea toteutus. Tuollaisesta pitäisin itsekin. Toivottavasti joskus uskallan kokeilla nahkastakin ommella.

  VastaaPoista
 6. Hei, tästä tuli tosiaan upea. Vilkaisin tuon linkin itsekin silloin taannoin kun sitä suunnittelit ja totesin että tuohon varmaan rohkenisin minäkin. En oo vielä saanu aikaan... Jotkut kivat bileet kehiiin, niin motivaatiokin kohoo? ;)

  VastaaPoista
 7. sikuriina: kiitos :) itse tein laukun keinonahasta, joten ei tarvinut kauheasti säätää isompien neulojen ym järeämpien aseiden kanssa. keinonahka lipui suht asiallisesti ompelukoneessa. tavallista nahkaa on tullut joskus opiskeluaikoina ommeltua, eikä se sen kummempaa ollut kun vaan niksit tietää :)

  Rva Kepponen: kiitos :)

  Lennu: kiitos myös sinulle :) ihan varmasti rohkenet. voin neuvoa jos tulee ongelmia ;) ja mä ehkä keksisin jotkut kivat bileet, kun mulle on tossa syssymmällä tulossa ehkä yksi pakollinen käynti sielläpäin ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana pikku laukku, en olisi ikuna arvannut omatekoiseksi!

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs ja mukavan rock-henkinen laukku!

  VastaaPoista
 10. Kauniisti tehty pikkulaukku, yksinkertainen,tyylikäs ja musta :)

  VastaaPoista
 11. PaulaL: kiitos :) mustan nahkan ja ketjun yhdistelmä on kieltämättä aika rock. vaikka toisaalta menee sitten asiallisestakin. eli kivan monikäyttöinen laukku.

  Sari: kiitos myös sinulle :)

  VastaaPoista
 12. Ihana laukku!
  Hyvää viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 13. kiitos Majan Molla :) ihanaa viikonloppua myös sinulle

  VastaaPoista