Sivut

perjantai 19. marraskuuta 2010

sininen ja ruskea ne yhteen soppiiPitkästä aikaa olisi taas esitellä yksi äitikoru. Tämä koru taitaa ollakin ensimmäinen poikavauvalle. Siksi siinä tuo vaaleansininen swarovski. Savukvartsi on taas lapsen horoskooppimerkin, vaakan, kivi.Korusta tuli mielestäni kaunis, herkkä ja siro. Tähän olen enemmän kuin tyytyväinen, toivottavasti myös lahjan saaja on.

9 kommenttia:

 1. AIVAN varmasti on saaja tyytyväinen! On tuo niin herkkä ja kaunis... =)

  VastaaPoista
 2. Koru on niiin valtavan ihana, ettei tuosta voi olla pitämättä. Värit on ihan huiput ja ajatus kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Just aamulla mietin,että olen unohtanut vastata sun kyselyihin :D oonko aika kakkamainen asiakas :) mut koru tuli siis aikanaan perille ja on jo äidillä,käytössä toivottavasti :) piti ainakin kovasti ja minustakin tuo on aivan äärettömän söpö :)

  kiitos siis!

  terkuin heini

  VastaaPoista
 4. Ninni: kiitos paljon :)

  Paperia ja lankaa: kiitos. ruskea ja vaaleansininen on tosiaan ihan uskomattoman kivat yhdessä...

  Heininen: hei, aattelin että on varmaan kuiteskin tullut perille kun ei mitään kuulu.. jos ei olisi tullut, niin olisit varmaan kysellyt jo.. hyvä että oli mieleinen :) kiitos vielä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos myös teille Amalia ja Riikka :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin sul sähköpostii tuosta aiheesta (:

  -Jaapu

  VastaaPoista
 7. hei, olen saanut sähköpostin ja yrittänyt vastata. jostain syystä postit eivät tule sinulle perille, onko sähköpostilaatikko täynnä? jos ei, niin voitko mahdollisesti laittaa postia jostain toisesta osoitteesta, niin kokeillaan tulisiko vastaus siihen :)

  VastaaPoista