Sivut

tiistai 16. marraskuuta 2010

siksakkiaViimeviikolla tuli äkillinen tarve ja kiire tehdä kaksi korttia, toinen onnittelu- ja toinen kiitostarkoitukseen. Doodlen ihanat leimasinkuvat oli jo valmiiksi väritettyinä (Copiceilla tietty), joten valkkasin vaan kortteihin niihin sopivat paperit sekä rekvisiitat. Korteista tuli asettelultaan aika samanlaisia, vaikkakin peilikuvina. Ovat kyllä aikamoista väriterapiaa syksyyn.

8 kommenttia:

 1. Ihania! :D Nuo leimasinkuvat on niin söpöjä, ja korteista tuli kauniit ja ihanan värikkäät.

  Mitä paperia muuten käytät kun leimaat?

  VastaaPoista
 2. Ihania doodle factory - kortteja :)

  VastaaPoista
 3. Annika: kiitos :) doodlet on kyllä kaikki ihan valtavan ihania. olen käyttänyt leimaillessa canson illustration -paperia. kyselin samasta asiasta joskus blogin puolella, ja minua valaistiin että ko paperi olisi varsin hyvää juuri tussien kanssa väritettäessä. ja niin onkin, ainoa haittapuoli on että se on aika paksua. itse en ole ainakaan saanut leimakuvia kovin siististi siitä leikattua irti (siis jos ääriviivoja pitkin leikkaa).

  olisikohan kenelläkään antaa siihen ideoita? tai vastaavaa, ohuempaa paperia?

  Piia: iso kiitos myös sinulle. tuskin doodleilla voi kovin pieleen mennä ;)

  VastaaPoista
 4. Anna, jotenkin tuntuu että näen tuon ylemmän kortin tällä hetkellä kahtena. Ruudun lisäksi myös keittiön seinustalla... Kiitos itsellesi! Perille tuli. Valokuvauksesi on muuten onnistunut tosi hyvin, kortti näyttää kuvassa aivan yhtä ihanalta kuin luonnossakin.

  VastaaPoista
 5. Ihanan iloiset kortit! Vinkeät nuo leimaotukset.

  VastaaPoista
 6. Mirka: hih, onneksi sentään noin kahtena, ettet ruudulla (tai keittiön seinällä kahta korttia) :D hyvä että tuli perille, olinkin näkevinäni että ko leimasinta oli Leonidan korteissa käytetty, mutta kiva kun varmistit vielä.

  Leonida: kiitos, niin ovat minunkin mielestäni :D

  Minna: hih, aivan :D

  VastaaPoista