Sivut

lauantai 20. marraskuuta 2010

sydän on löytänyt sydämenVoih, mitähän tästä osaisin sanoa. Herkkää ja somaa, juuri oikeaa tunnelmaa. Mielestäni kortin värit, beessi, rusehtava ja vaaleanpunainen käyvät niin kauniisti yhteen ja tuovat tähän jotain todella hattaraista tunnelmaa. Tämä kortti menee joskus tulevaisuudessa onnittelukortiksi hääparille.

10 kommenttia:

 1. oih.. leimakuvaa myöten aivan ihana kortti.

  VastaaPoista
 2. Tämä on todella kaunis, ihana!

  VastaaPoista
 3. Tellihani ja Tanja: isot kiitokset :)

  VastaaPoista
 4. Valtavan kaunis herkkä kortti!!! UPEA!! =)

  VastaaPoista
 5. kiitos myös sinulle SannaS :) tähän korttiin tosiaan tavoittelinkin tuollaista herkkää tunnelmaa, hyvä että onnistuin myös muiden mielestä :)

  VastaaPoista
 6. anna anna anna.. kohta tulee lisää tilauksia ;) tarttisin hääkortin meinaan ens kesäks. kaikki koruja käytetty jo (:

  -riikka

  VastaaPoista
 7. jess, hyvähyvä että ovat päässeet käyttöön kaikki :) ja piipahdahan jokupäivä kattomassa noita kortteja täällä, mulla on hääkorttejakin valmiina useampia, jos niistä löytyis joku kiva. jos ei niin tehdään sitten mieluisa :)

  VastaaPoista
 8. heippa
  onkohan sulla mahdollisesti vielä tämä kortti vai onko mennyt jo käyttöön? meillä olis häät tiedossa parin viikon päästä (päivä sen jälkeen kun tullaan takas suomeen), niin voisin tilata sulta kortin valmiiks odottelemaan jo sinne kun tullaan (: samoiten olis kyllä tarvetta sellaselle vauva-kortille (sille missä oli kolme vaunukuvaa vierekkäin). vauva on Todennäköisesti tyttö, joten saisi olla kyllä vaaleanpunainen kortti.
  Ostin sulle pari settiä hammasharjoja, niissä oli neljä per paketti. Yhtään en tiennyt paljon halusit ja ne makso joku 2,5 taalaa paketilta. Siin oli tummanpunainen, -vihreä, -liila ja -sininen, aika syksyisiä värejä kyllä. Yritän katsoa vielä jos jostain löytyis jotain hieman pirteämpää.
  -Riikka

  VastaaPoista
 9. :D

  vastailen sulle Riikka tuolla fb:n puolella :)

  VastaaPoista