Sivut

torstai 9. syyskuuta 2010

cherry on top

Sain aamulla mukavan yllätyksen kun Käsin väkerrettyä -blogin Paula muisti minua tunnustuksella. Tunnustus oli tosi mukava yllätys ja antoi potkua hieman kadoksissa olleeseen bloggausintoon. Kiitos siis Paulalle.Tunnustuksen saaneen tulee toteuttaa seuraavat kolme kohtaa:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

Eli näillä mennään:

1. Tunnustuksen haluan antaa seuraaville ihanille blogeille: Ei oo pakko jos ei tahdo, Näpertäjän päiväkirja, Yummy Mummy, Väkerrys & Näperrys ja Jotain pinkkiä. Tunnustuksen ansaitsevia blogeja olisi toki paljon paljon enemmänkin, joten valinta oli taas vaikea.

2. Rakastamiani asioita
- pitsa
- aurinkoiset syyspäivät
- päivä, jonka saa viettää sängyssä lukemassa

3. Hmm, kuvan valinta olikin vaikeampi juttu. En ihan hirveästi ole napsinut valokuvia, suurin osa on blogia varten kuvattuja. Siksi tässä onkin tyhjä kohta, se rakastamani kuva kun on vielä ottamatta.

4 kommenttia:

 1. Sitä mä vaan et kiitti kukkaro-ohjeesta ;)

  VastaaPoista
 2. eipä kestä :D toivottavasti siitä oli iloa

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Sunkin blogi on aivan ihana. Aina täällä on kivoja ideoita joita haluaisin itsekin kokeilla. Kuten nyt nuo pihlajanmarjapallot. Hienoja!

  VastaaPoista
 4. Kaisa, kiva kyn ilahduit. Sun toinenkin blogi on aivan ihana, mutta tunnustus lähti tälläkertaa sille jonka aihe on itseä nyt lähempänä.. kiitos paljon kehuista, olenkin yrittänyt että täällä blogissa olisi kaikenlaisia käsitöitä ja ideoita joista voisi inspiroitua..

  VastaaPoista