Sivut

torstai 16. syyskuuta 2010

purppuraaOsallistuin jo toista kertaa Korukopla-haasteeseen. Tällä kertaa haasteen järjesti Mags, joka oli hankkinut jokaiselle mukanaolijalle isoja epämääräisen mallisia akaattilätkiä.

Akaattiriipuksessa oli pieniä lommoja ja halkeamia joista pilkotti vähän purppuranpunaista tai -lilaa väriä. Tätä yksityiskohtaa ei välttämättä kuvissa näy, mutta juuri samaa väriä olivat nuo ihanaiset Swarovskin kristallit. Seuraksi vähän hopeaa, mustia lasihelmiä sekä pinkkiä satiininauhaa. Eipä sitä paljon muuta tarvita. Kaulakoru on ison riipuksensa vuoksi todella lyhyt, jotta riipusosa jää tarpeeksi korkealle ja näinollen hyvin esille.Muut haasteeseen osallistujat ovat Ninni, Akvamarin, Petra, Marjo ja Piki. Korukoplakin on saanut oman bloginsa, jonne kannattaa kurkkia aina silloin tällöin. Tarkoitus kun olisi, että haasteet jatkuisivat myös tulevaisuudessa. Ja jos joku mielii itse järjestää haastetta, niin tiedustelkaapa asiaa Magsilta tai Akvamarinilta, eiköhän tuo onnistune.Minulle jäi vielä toinenkin samanlainen akaatti. Se tullee saamaan kaveriksi onyxia sekä ruusukvartsia kunhan pääsen jossain vaiheessa tilailemaan uusia herkkuja.

8 kommenttia:

 1. Tämä on niin herkkä ja hurmaava! Kiitos osallistumisesta, Anna :-D

  -Ja juu, haasteet on osoittautuneet mukaviksi, tästäkin jotkut jäi rannalle, joten uutta kehiin!

  VastaaPoista
 2. Sievä :) näitä on ollunna hauska seurata, millaisia itekukin saa aikaan. Monenlaista korua on tullunnakin :)

  VastaaPoista
 3. Mags: iso kiitos sinne :D haastetta oli taas kerrakseen, toivottavasti pian olisi uuden korukoplan aika.

  Tanja: kiitos :D on kyllä kiva nähdä kun kaikilta syntyy ihan erilaisia ja omannäköisiään tuotoksia vaikka lähtökohta on sama.

  VastaaPoista
 4. Sä saat rusetit istumaan upeasti koruihin! Ihana tämäkin, suloinen ja herkullinen!

  VastaaPoista
 5. voi kiitos Akvamarin :D rusetit on vaan niin söpöjä, että niitä on pakko tunkea joka paikkaan :)

  VastaaPoista