Sivut

torstai 27. toukokuuta 2010

housuhassutteluaSuuressa käsityölehdessä (8/2009) oli helppo ohje haaremihousuihin, joten rohkaistuin ostamaan kivaa kotihousukangasta. Aikoihin en ole vaatteita ommellut, vaikka minulla siihenkin olisi koulutus. Siitä ei silti mainita mitään, kun näin helpolla aloitellaan se projekti. Näitähän ei siis millään olisi osannut vääntää ilman kaavoja, kun kyseessä oli suurinpiirtein neliö jonka sivut ja haaroväli ommeltiin.Housuista tuli ihan hauskat ja tosiaankin lötköt kotihousut. Näillä voi kölliä sohvalla vaikka missä asennossa eivätkä purista saati kinnaa. Kun koko housut olivat hassuttelua niin päätin hassutella myös kuvien kanssa. Ne on käsitelty kivalla Poladroid-ohjelmalla, jolla omat kuvat voi käsitellä hieman sameiksi ja nostalgisiksi poladroid-kuviksi.

22 kommenttia:

 1. Ihanat housut! Haluun myös. :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! McHammer tulis ehkä kateelliseksi, jos näkisi nuo :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat pökät! Pitäsköhän kokeilla joskus tehdä itsekin :) Ja tuohon polaroidiin pitää kyllä tutustua, kiitos linkkivinkistä :)

  VastaaPoista
 4. iso kiitos teille kaikille :D poladroidille pitäis kyllä kehitellä enemmänkin työtä, on tuo sen verran kiva ohjelma :D

  VastaaPoista
 5. Innostuin Poladroidista niin kovasti, että melkein koko ilta on mennyt sen kanssa puuhastellessa. Koska löysin sen sinun blogistasi, pidin kohteliaana linkittää samalla tänne, kun linkitin Poladroidin sivuille :)

  Yleisesti voisin kehaista, että tekemäsi korut ovat suloisia! Annat hirvittävästi inspiraatiota kaikin puolin.

  VastaaPoista
 6. hahaa hauskat housut....elävästi tulee mieleen näkymät Tukholman kaduilta noin 25 vuotta sitten...silloin se taisi olla huippumuotia siellä...ei kyllä koskaan rantautunut tänne Suomeen yhtälailla :)

  VastaaPoista
 7. Hehheh, hauskat! Mä en kyllä ite ymmärrä nuitten päälle yhtään.. mitään muuta kuin et hauskalta näyttää :).

  VastaaPoista
 8. Aquila: iso kiitos kehuista :D tulipa hyvä mieli. mukava, että olet löytänyt tuon polaroidin ilon, mullakin silloin ekalla kerralla meni aika kauan sen kanssa pelatessa ;)

  Carola: kiitos, nythän nuo haaremihousut ovat taas "nousseet pinnalle". toki silloin yli parikymmentä vuotta sitten olleet aidot versiot ovat kyllä varmasti olleet näky :D

  Romulus: kiitos, itsekin vierastin haaremihousuja pitkään, mutta ovat mainio löhöasuste telkkaria katsellessa.

  Kiitos myös Riikalle :D

  VastaaPoista
 9. No jopas on housut. Nuo ei todellakaan purista eikä kinnaa, just sellaiset kun kotihousut on. Jes, upeat lötköttimet :D

  VastaaPoista
 10. kiitos Rauni. nuo ovat juurikin sellaiset sohvallalöhöilypökät :D

  VastaaPoista
 11. Katri mainitsi McHammerin... ai, että tuli nostalgiset fiilikset... biisikin rupes heti pyöriin päässä!!! Mageet pökät!! Mahtaisin olla näky noissa kun kurvailisin iltatuimaan puutarhassa takapuoli pystyssä etanoita noukkimassa... ihan vaan vähän tarkastelisin ennen nukkumaan menoa. Naapurit katselis varmaan huuli pyöreenä! Itse en osaisi noita varmaan pitää, mutta mahtaa olla mukavat lötköpötköpökät!!!

  VastaaPoista
 12. Pioni: tuo Katrin McHammer-vertaus on kyllä ihan mahtava, itsekin sen jotenkin muistan nuoruudesta/lapsuudesta... kyllä noista on saanut itsekin aika hyviä nauruja :D

  VastaaPoista
 13. Pitäisköhän tehä ittellekki koti/työ/koulu (kun siellä ei ole niin väliä miltä näyttää ;D) lötköily housut 8)

  VastaaPoista
 14. heh, tottakai pitää :D noissa saattaa kyllä tulla vähän liian rento olo, jos pitäisi ahertaa.. ;)

  VastaaPoista
 15. Ha haa... Muistan elävästi 80-luvun loppupuolen... Itsekin omistin haaremihousut ja siskon tytölläkin oli... me luultiin olevamme niin mageita näissä pöksyissä... Ihan kehdattiin yleisillä paikoillakin olla näissä housuissa. Enää en kyllä pukisi päälleni.

  VastaaPoista
 16. hahhah maiju, hauska muisto. niinhän se on että tiettyjä muotivirtauksia ei kuulemma kestä enää sitä toista kertaa... haaremihousut ovat varmasti monelle juuri sellainen. kyllä mullakin pöksyt on jääneet ihan kotikäyttöön, onneksi :D

  VastaaPoista
 17. Tästä kuvasta nämä housut jäi mieleeni ja kun kävin ystäväni kanssa uimassa eilen niin tulin kysyneeksi, että muistaako hän, että oliko hänelläkin aikoinaan haaremihousut... Niin me saatiin hyvät naurut kun alettiin aikaa muistamaan... Ystävänikin omisti kuulemma valkoiset ja mustat... Siinä sitten mietittiin tovi, että käytettiinköhän me töissäkin niitä housuja... Vastauksena oli, että todennäköisesti, koska nehän oli meillä aina jalassa... Hui kauheaa, nyt nolottaa pelkkä ajatuskin ;))))

  VastaaPoista
 18. voi että, pakkohan mun on vaan nauraa noille muisteloille.. vaikka omista teinivuosista ei ole kuin kymmenisen vuotta, niin sen aikaisia valokuvia on alettu tuhoamaan jo. eiköhän niitä omia "muoti"valintojaan kadu melkein jokainen ;)

  VastaaPoista