Sivut

tiistai 11. toukokuuta 2010

saako tähänkin hurahtaa?

Olen varannut itselleni kuun vaihteeseen Photoshop-kurssin, jolla tarkoituksena olisi oppia käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa vähän luovemmin kuin vain kuvien rajaamiseen ja kirkastamisyrityksiin. En kuitenkaan malttanut odotella kurssia kun löysin Koukussa Kortteihin -yhteisöstä keskustelun digiskräppäämisestä. Joo-o, ja pakkohan sitä oli sitten itse yrittää. Tällaisen lopputuloksen sain ekalla harjoittelukerralla, tätä ennen siis photari on minulla ollut käytössä vain noihin edellämainittuihin toimintoihin.

Tässä leiskassa fiilistellään kesää, tulevaa ja mennyttä. Kuvissa olevat kukat kukkivat parvekkeellani toissakesänä. Ja siis tiedoksi kaikille, kuvassa olevia elementtejä en ole itse tehnyt, vaan käyttänyt ihan valmiita kuvia.

Nyt on siis aika miettiä, saako tähänkin hurahtaa? Onko minulla oikeasti aikaa kaikkeen? Ehkä, ehkä ei. Sitä pitää tehdä, mistä tykkää ja vaihtelu virkistää aina.

8 kommenttia:

 1. Oi oi oi, näyttää kyllä kivalta! Ja voih mitä kaikkia mahdollisuuksia tuossa onkaan... Jonkin verran olen vilkuillut bloggeja, missä digiskräpätään omia juttuja. Ne leiskat on tosi hienoja! Ja bloggit onkin tehty "albumeiksi", missä leiskoja voi selailla. Noissa jutuissa kun on vain taivas rajana, tai no ei edes sekään :)

  Mutta niinhän se on, että kun antaa pikkusormen, niin se vie koko käden. Siksi itse en uskalla edes seurata noita upeita "albumeja". Vaikka joo, tunnustan, joskus kyllä käyn salaa kurkkimassa niitä hienoja teoksia, ihan vähän vaan ;)

  Jos aloitat uran digiskräppääjänä, niin sen blogin lupaan uskaltaa lisätä listaani, jotta hoksaan ihastella "albumiasi"!

  VastaaPoista
 2. kiitos Haltiakummi :D totta puhut, taivas vain rajana. saman huomasin kun selailin noita "valmiita materiaaleja", vielä jos kehittyy niin pitkälle, että voi ruveta photarilla työstämään ihan alusta asti, niin huh. itse en ole vielä noita digiskräppäysblogeja löytänytkään, niin vasta tähän innostuin. pitää kuitenkin varmasti ihan ajan kanssa ruveta etsiskelemään tietoa ja inspiraatiota. jos sulla on vinkata jotain tosi taidokkaita blogeja, niin kerro ihmeessä ;)

  ainakin alkuun taitaa noita skräppäilyjä ilmestyä ihan tässä blogissa. mietin jo hetken, että pitäisikö luoda toinen blogi ja jakaa vähän aiheita, mutta päädyin siihen että pidän tästä rönsyilystä itse (kun ei kerran ihan korublogina pysynyt). eikös se ole ihan mukavaa että koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi ilmestyy...

  VastaaPoista
 3. Hurmaavan kaunis kokonaisuus!!Kyllä meistä askartelijoista varmaan jokainen joskus miettii onko järkevää käyttää aikaansa tällaiseen,mut on se vaan niin terapeuttista ja ihanaa!!!!Eli hyvällä omalla tunnolla annat palaa vaan..:)

  VastaaPoista
 4. No itse käyn joskus vilkuilemassa Hemppan sivuja,
  http://hemppa.wordpress.com/

  Ja sitä kautta bongannut myös lehtipöllön sivut, joista tykkään jopa vielä enemmän...
  http://lehtipollo.vuodatus.net/

  Noi molemmat tekee hienoja skräppäys jutskia, digitaalisesti kuin perinteisestikin. Ja mun mielestä ne on kivoja bloggeja, kun ne on jotenkin opettavaisia, itse kun en ole (vielä) kauheesti aiheeseen perehtynyt :)

  Mutta nyt löysin vielä uuden bloggin, kun tutkailin tätä asiaa.
  http://hanenkorttitalo.blogspot.com/
  Tosi hauskan näköisiä "digiteltyjä" kortteja, taustoja jne. Tuo voisi olla aikasta mielenkiintoistakin... Hih, juu ei, minä en sorru, minä en sorru, minä en sorru... :D

  VastaaPoista
 5. Tot kai saa hurahtaa! Hurahdukset ovat kivoja. Niitä sattuu mulle tosi usein :D. Ne piristävät ja tuovat vaihtelua. Aika ei tosiaan riitä kaikkeen, mutta kaikkea on aikaa kokeilla. Jotkut hurahdukset jäävät hetkellisiksi ja toiset pysyvät mukana pidempään. Ilman niitä ei vois olla varma mistä todella tykkää ;).

  VastaaPoista
 6. Ansku: kiitos paljon :D olet kyllä ihan oikeassa, ne hyvät puolet kumoavat sen että kaikki aika menee :D

  Haltiakummi: kiitti linkeistä, taidanpa alkaa perehtymään niihin heti. tai ehkä syön ensin, mutta sen jälkeen mulla ei ole muutakuin aikaa, kun tänään kävin palauttamassa opinnäytetyön :D

  Romulus: hurahdukset on parasta. se on ihan mahtavaa kun löytää jonkun uuden askartelun muodon, josta saa etsiä tietoa ja kokeilla ja kokeilla. eihän sitä tosiaan muuten tiedä, että mikä se oma juttu on :D

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno ensimmäiseksi!! :)
  p.s olen alkanut seurata blogiasia, hienoja juttuja teet!

  VastaaPoista
 8. Kaksinkertaiset kiitokset Elli :D kiva kun täällä piipahtelet

  VastaaPoista