Sivut

perjantai 20. marraskuuta 2009

hupsis

Niin, hupsis. Blogin yksivee-synttärit tulivat ja menivät ohi ihan huomaamatta. Niin se aika vaan vierii ja jotain olen saanut aikaiseksikin viimeisen vuoden aikana. Kun synttäreitä ei juuri vietetty, ajattelin juhlistaa sitä, että olette ihanasti käyneet kurkkimassa aikaansaannoksiani ja kannustaneet kommenteillanne. Ne saavat aina hyvälle mielelle. Lisäksi blogilistan tilaajamäärä pamahti yli kuudenkymmenen tuossa yksi päivä. Siis vau. Siksi siis pistän pystyyn arpajaiset.

Tällä kertaa palkintoja on kaksi, sillä tiedän, että blogia vaklaavat sekä käsitöiden tekijät, että niistä nauttivat. Vastaa allaoleviin kysymyksiin ja kerro samalla kumpi palkinto kiinnostaisi enemmän (toki molempiinkin arvontoihin saa osallistua). Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, laita linkki arvonnasta omaan blogiisi ja kerro siitä vastauskommentissasi.

Ja tälläkertaa mieltäni askarruttavat:

1. Mihin suuntaan haluaisit blogini kulkevan:Mistä haluaisit lukea enemmän? Onko joku käsityötekniikka joka kiinnostaisi ja jota haluaisit, että kokeilen? Entä pitäisikö jotain karsia?

2. Haluaisin tietää myös sinun lempisivustostasi. Vinkkaa linkillä johonkin mielenkiintoiseen käsityöohjeeseen, -blogiin tai sivustoon, josta arvelisit myös minun pitävän.

Palkinnot tulevat tässä:

1. Käsitöitä, eli pikkumusta kaulakoru (tuo postaus jo varmasti paljasti joillekkin tulevan arvonnan...), kukkaro joulunpunaisella Tilda-värityksellä, joulukortteja sekä tietysti joulusuklaata.



2. Tarvikkeita, eli söpö lumiukkoleimasin, leimasinmustetta(metallic blue), Novitan marjaretki-lankaa, herttaista nauhaa (1m), puolikas nauha (n.20cm) discopallo-onyxeja, Balin hopeiset korvakorukoukut sekä sudenkorento"helmi". Balin hopeaa sekin. Ja tottakai myös joulusuklaata.



Ottikohan tästä nyt mitään selvää, eli: valkkaa kumpaan arvontaan tahdot osallistua, vastaa kysymyksiin ja tuplaa voittomahdollisuutesi linkittämällä arvonta omaan blogiisi. Anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki, niin voitot on helpompi toimittaa oikeaan osoitteeseen ;)

Arvonta jatkuu aina kuun loppuun asti, eli viimeinen vastauspäivä on maanantai 30.11.

40 kommenttia:

  1. Tahdon osallistua molempiin arvontoihin, mutta etupäässä palkinto nro 2 kiinnostaa!

    Ja tässä vastaukset:
    1. Mä ooon täysin tyytyväinen sun blogiin..Ehkä kiva ois lukea enemmmän koruntekotekniikoista esim. juottamisesta ja kierteisistä linkeistä.

    2. Tää olikin vaikea löytää sellainen blogi, jota itse seuraan ja sinä et vielä, ehkä löysin semmoisen, ehkä en http://unelmiasirpaleita.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hei. Löysin blogisi viime viikolla ja ihastuin heti. Molemmat palkinnot kiinnostaisivat, mutta tuo pikkumusta korusi on aivan ihastuttava...

    1. Minusta on kiva jos blogistasi löytyisi jatkossakin monipuolisesti monenlaisia kätten töitä. Korujen lisäksi siis vaikka korttiaskarteluja ja pieniä ompelutöitä.

    2. Tykkään seurata Magsin koruilua, minusta hän tekee tyylikkäitä koruja: http://magsinhelmet.blogspot.com/

    terveisin
    -Elli J.-

    VastaaPoista
  3. Omassa blogissa on myös juuri eilen avattu arvonta sen kunniaksi, että olen yli vuoden jaksanut blogata! Onnea siis meille :)

    1) Minusta jokaisen pitää blogata niistä asioista joiden tekemisestä itse nauttii. Minua kiinnostaa vähän kaikki käsityöt ja siksi luen myös eriaiheisia blogeja.

    2)Linkkivinkkini on korujen tekijöille, kenties tuttu sinullekkin jo.
    http://www.jewelrylessons.com

    Palkinnoista 2. kiinnostaa minua enemmän ja onnea vielä kerran. :) Linkitän blogiini sinun arvontasi!

    VastaaPoista
  4. Minä haluaisin osallistua molempien palkintojen arvontoihin :D.

    Tykkään kun sun blogissa on monenlaisia käsityöjuttuja. Ja vielä tosi siistejä ja stylejä sellaisia ;). Jatka samaan malliin.
    Mua vähän kiinnostaisi tietää mitä olet Joka tyypin kaavakirjan kanssa puuhastellut... muistaakseni ei blogin sivuilla ole näkynyt raportteja.

    Mitäköhän sivustoa et tietäisi.. hmm.. Laitetaan nyt vaikka tämä: http://blog.craftzine.com/ vaikka luulenkin että se on tuttua kauraa.

    VastaaPoista
  5. Onnea vaan. Ylempi paketti olis kiva saada jos onni osuu kohdalle:)
    Minä pidän blogistasi sellaisenaan, mukavaa aina seurata kun teet jotain uutta ja yleensä aina uudella tekniikalla, jatka vaa samaan malliin:)
    Mukavia blogeja on paljon mutta laitanpa vaikka tämän http://valkoistapellavaa.blogspot.com/
    toivottavasti pidät:)

    VastaaPoista
  6. Moi, osallistun kakkospalkinnon arvontaan. Ja onnea vuoden ikäiselle blogille!

    Itse seuraan erilaisia käsityö- muoti- ja sisustusblogeja, tässä blogissa olen tykästynyt korupostauksiin, kun itse en ole vielä sille saralle ehtinyt. Jatkoideoita: kaikenlaiset käytännön vinkit ja tutorialit korujen ja käsitöiden tekemiseen kiinnostavat.

    Suosittelen blogia, jossa on eriaiheisia juttuja ja kauniita kuvia: http://tiinasdotsandstripes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Onnittelut...:D ... Osallistun mielelläni molempiin arvontoihin.

    Blogissasi ei mielestäni tarvi muuttaa mitään,pidän siitä, että kokeilet erilaisia kättentaitoja ja esittelen niistä myös tekniikoita... kauniita kuvia on myös ilo katsella...jatka vaan samaan malliin :)

    Kuvista puheenollen... täältä löytyy monenlaista... liittyen koruihin...tekniikoista tekijöihin jne.

    http://designingdivas.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

    VastaaPoista
  8. Blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani!
    1. Pidän siitä että tämä ei ole pelkästään korublogi vaan olet monilahjakas ja kerrot tekemisistäsi meille :) Nytkin on sinulta saadun innostuksen pohjalta sytykeruusuja syntymässä joulupaketteihin :)
    2. http://www.unelmaiset.net/ ja http://www.kinuskikissa.fi/

    Arvontavoitto numero 2 on toivelistalla :)

    Hennaliisa

    VastaaPoista
  9. Moi! Ihanat palkinnot, on pakko osallistua. Molemmat palkinnot käy, mutta jos on pakko valita, niin ykkönen, kun siinä on sun omatekemiä juttuja (varsinkin se kukkaro, ;))

    1. Sulla on ihania ompeluksia, niin kuin nuo kukkarot/pussukat. Vaikka korublogisti olenkin, niin korujen lisäksi tykkään myös niiden katselemisesta.

    2. http://ruttu-nuttu.blogspot.com/ Pakko mainostaa tuota, vaikka tuskin sua lasten vaatteet kiinnostaa. Niin ihania lastenvaatteita, että haluaisin osata ommella edes vähän.

    Niin ja onnea 1-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  10. Onnea 1-vuotiaalle!

    Ihania palkintoja, molemmat kelpaavat :)

    1. jatka samaa rataa, olet blogannut ihanan persoonallisesti, että en lähtisi sitä mitenkään muuttamaan.

    2. Pidän useista blogeista, mutta nyt tulee mieleen ihana Hopeaoksan blogi.

    VastaaPoista
  11. Onnittelut ihanalle 1-vuotiaalle!

    Palkinnot ovat ihania, molemmat kelpaavat ;-)

    1. Pidän blogistasi nykyisellään, kuvat ovat hyviä ja teksti sujuvaa. Usemmin jos päivittäisit niin se olisi hienoa =)

    2. http://foorumi.helmetti.fi/ antaa ideoita, vinkkejä, neuvoja ja hyvää seuraa.

    -Tuula-

    VastaaPoista
  12. 1. Minusta on mukava lukea kaikesta mahdollisesta. Kivointa se on silloin, kun joku on innostuntu jostain asiasta ja siitä sitten saa kertoa.

    2. En tiedä oikein mistä pitäisit, mutta itse pidän katvealueen sarjakuvista. Etenkin viime vuotinen joulukalenteri oli mitä mainioin. http://katvealue.com/

    VastaaPoista
  13. Onnea 1-vuotiaalle!

    1. Tykkään blogistasi tällaisena. Jos jotain toivoisin lisää niin päivityksiä useammin :D

    2. Tämä onkin vaikea. Itse pidän muunmuassa Sukin blogista pikkuvarpunen.blogspot.com ja J:n blogista 64nelioa.blogspot.com. En tiedä, luetko jo näitä blogeja.

    Molemmat palkinnot ovat kivoja, mutta jos jompi kumpi pitää valita niin kakkonen. Mielelläni osallistuisin molempien arvontaan, jos se olisi mahdollista.

    Anu

    VastaaPoista
  14. Onnittelut!

    1. Pidän blogistasi tällaisena, monipuolisena. Parhaat blogit kertovat siitä mistä tekijänsä itse pitää:)

    2. En osaa mitään tiettyä sivustoa sanoa, mutta itse käytän blogilistaa ahkerasti.

    Palkinnon nro 2 arvontaan osallistun.

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania palkintoja! Totta kai haluaisin osallistua molempien arvontaan.. Koru on kyllä hieno!

    1. Tykkään blogistasi sellaisenaan jo mitä se nyt on. Kiva aina vilkuilla tekemisiäsi.

    2. En osaa nyt mitään tiettyä sivua suositella

    T:Marjo

    VastaaPoista
  16. Osallistuisin palkinto nro 1 arvontaan!

    Tässä vastaukset:
    1. Itse pidän päiväkirjatyyppisistä blogeista, joissa kerrotaan ja tehdään mitä milloinkin kiinnostaa joten anna mennä vaan. Itse tykkään ihastella erilaisia koruja, joita blogistasi löytyykin jo kiitettävästi.

    2. Mahdatko olla käynyt tällaisessa: http://seijap.vuodatus.net/ Aktiivinen neulebloggaaja

    VastaaPoista
  17. Onnittelut yksivuotiaalle! Jätän arpalipukkeeni kakkospalkinnon kohdalle.

    1) Blogisi on minulle suht uusi tuttavuus. Mielestäni täällä on jo aika monipuolista, eli anna blogisi kehittyä siihen suuntaan mihin se tahtoo (eli mitä itse milloinkin haluat tehdä).

    2) Linkkivinkkinä: http://norpatti.sarjakuvablogit.com/ Käsityöläinenhän se on tämäkin! :D

    VastaaPoista
  18. Onnea synttärisankarille. :D Palkinto 2 kiinnostaa enempi.

    1)Blogisi on aika uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa aika monipuoliselta :)

    2)Tämä nyt ei mikään käsityöblogi ihan ole mutta hyvä kuitenkin
    http://greenfashionfreak.blogspot.com/

    VastaaPoista
  19. ihanaa kun niin moni on jo osallistunut arvontaan. vielä on hyvin aikaa jäljellä. tottakai molempiinkin arvontoihin saa osallistua, ja kaikki ketkä ovat ilmaisseet halunsa tähän, niin ovat tottakai mukana molemmissa arvonnoissa. ihania linkkivinkkejä olette jo laittaneet, tutustun niihin vielä paremmalla ajalla ja ihan rauhassa. kiitos :)

    Romulus: iik, joka tyypin kaavakirja on tuolla hyllyssä. lupaan perehtyä siihen paremmin tuossa kevään puolella, nyt on niin paljon jouluaskarteluja tulossa (ja opinnäytetyö) ettei aika tunnu riittävän mihinkään..

    kiva että olette tykänneet tällaisesta rönsyilevästä blogista. aloitin blogin pitämisen tarkoituksena esitellä vain koruja, mutta niinhän siinä kävi, että muutkin käsityöt veivät mukanaan.

    VastaaPoista
  20. Onnea blogille synttäreiden johdosta :)

    1. Blogin vaihtelevuus on parasta! Kiva kuulla uusista tekniikoista ja ihastella koruja. Ehkä neuletöitä voisi olla enemmän. Tämä vastaus voi osaltaan johtua ehkä siitä, että olen itse hurmioitunut neulomisesta taas pitkästä aikaa :P

    2. Ootkos käynyt täällä? http://villakettu.blogspot.com/

    Molemmat palkinnot! :D

    VastaaPoista
  21. Hienot palkinnot arvonnassa ja toinen palkinto noista kiinnostaa eniten =)

    Sinulla hieno blogi ja pidän sinun ihanista käsitöistäsi erityisesti kukkaroista.

    Käsityöt kiinnostaa eniten eli jatka niiden parissa :)

    Hanna<3

    VastaaPoista
  22. Molemmat paketit olivat kyllä aivan ihanaisia, en millään osaa valita. Sitten vastauksia kysymyksiin:

    Koruilua vois olla vielä vähän enemmän ja tykkäsin myös noista pussukoista. :) Mutta kaikki aiheet ovat olleet kivoja.

    En juuri nyt muista lempiblogini osoitetta mutta löytyy varmaan nimellä happy day jewelry. :) Ihania ja persoonallisia koruja^^ Kuten myös sinulla

    VastaaPoista
  23. 1. Tykkään tästä blogista sellaisena kuin se on. Mun mielestä täällä on sopivasti kaikkea.

    2. Minä tykkään kovasti Attic24 -blogista http://attic24.typepad.com/ . Korujuttuja siellä ei ole, mutta kivoja virkkausohjeita ja väriä pimeään talveen.

    Osallistuisin mielelläni palkinto kakkosen arvontaan :)

    VastaaPoista
  24. Hei Anna ja hurjasti onnea blogille :) .

    Minäkin pidän blogisi monipuolisuudesta. Yhtään blaah-ei kiinnosta-postausta ei ole ollut :) . Joten jatka vain samaan malliin. Korusi ja nuo pienet kukkarot ovat jääneet täältä parhaiten mieleen ja saavat aikaan oooh-huudahduksia.

    Kysymys nro 2 onkin vaikeampi. En osaa oikein suositella mitään sivustoa, jota ei olisi jo mainittu tai jota et vielä tietäisi.

    Jos puutteellinen vastaukseni hyväksytään mukaan arvontaan, niin palkintopaketti 1 kiinnostaisi eniten (sen kukkaron ja korun vuoksi, tietenkin).

    VastaaPoista
  25. Kakkospalkinto kokonaisuudessaan on IHANA! Samoin blogisi ylipäätään. Tykkään kuviesi runsaudesta:)

    Sivustoa onkin vaikea keksiä...Päivittäin surffailen monilla sivustoilla, eikä niitä muista laittaa ylös. Blogilista minulla pysyy vakiona, sieltä käsityöblogit.

    VastaaPoista
  26. Minunkin täytyy osallistua, tietenkin...
    Voisin osallistua molempien arvontaan.

    Minäkin tykkään blogistasi juuri sellaisena kuin se on :) En tiedä miten paljon teet yritys ja erehdys -juttuja, (eli onnistuuko sun käsityöt aina kerralla :D) mutta olisi ehkä hauska nähdä joskus jotain tosi pieleen mennyttä. Ja ehkä valmis versio, että millainen siitä piti tulla. Vähän niinkuin leffoissa on pieleen menneitä kohtauksia. Koska jotkin esim. neulokset on omalla kohdalla aluksi sellaista pura, aloita alusta, pura, aloita alusta kierrettä...

    Ja tässä linkkivinkki: http://kootutmurut.blogspot.com/
    Lifestyle-blogi, jossa on sisustusjuttuja, kivoja värejä ja hassuja koiria :)

    ps. Maisalta terkkuja ;)

    VastaaPoista
  27. Heip!

    Osallistuisin mielleläni molempien ihanien palkintojen arvontaan! :)

    1. Blogisi on monipuolinen ja innostava,inspiroiva. Tuoreena lukijana en oo kerenny vielä edes lukea kaikkia ihania postauksiasi! Edellinen kommentoija ehtikin laittaa yritys/erehdys-aiheesta, mikä itseänikin aina kiinnostaa :) Tuotteen prosessin eteneminen on kiinnostavaa.

    2. yksi ehdottomasti parhaista kortintekosivustoista on http://www.kwernerdesign.com/blog/
    Siellä on paljon paljon videoita korttien teosta! Suosittelen!

    VastaaPoista
  28. Moi Anna!
    Haluan ehdottomasti osallistua molempiin arvontoihin!!! Sinussa on hyvän postaajan ominaisuuksia montakin... kaksi erityisen paljon minua miellyttävää.

    1.Päivität blogiasi mukavan usein, ja mikä ihaninta: sinä myös vastaat sivulla kommentoineille!!! Tuntuu tosi kivalta saada henkilökohtainen kommentti paluupostina! Sivusi inspiroivat ja ihana kun laitat myös ohjeita.
    ÄLÄ SIIS MUUTA MITÄÄN!

    2. En tiedä mitä tykkäät tildailusta, mutta käyppä tutustumassa tilda-addiktit ryhmä2:sta. Sieltä löydät PRINSESSATRIO nimisen bloggaajan (ystäväni). Hänellä on mukavat sivut, joiden kautta löytyy myös kaikenlaista sisustamiseen ja käsitöihin liittyvää.
    terv PIONI

    VastaaPoista
  29. vaikea valinta, mielellään osallistun kumpaakin=) ehkä kuitenkin kakkonen kiinostavampi, niin pääsisi itse kokeilemaan korujen tekemistä=)

    1. Nyt löysin sivuillesi vasta ensimmäisen kerran, mutta sinulla on kyllä hienoja koruja kun vilkaisin nopeasti. Pitää tulla udemman kerran katsomaan lisää ja linkittää sivusi, niin löydän tänne=)
    2. Ehkä yksi suosikeistani on Kinuskikissa http://www.kinuskikissa.fi/ ihania kakkuja ja muita hyviä ohjeita=)

    VastaaPoista
  30. Kakkospalkinto herätti tämän neulojan kiinnostuksen=)
    Blogilistan kautta tänne löysin. Ja ehdottomasti pidä blogisi sellaisena kuin se nyt on!

    Viivi ja Wagner ilahduttaa käsitöiden lomassa:
    http://www.hs.fi/viivijawagner/

    VastaaPoista
  31. Tykkään blogistasi, minun mielestäni monipuolisuus on ihan ok. Vinkit kaikkeen tekemiseen ovat aina kanssa kivoja, mutta on myös tosi kivaa katsoa, mitä olet tehnyt :)

    Seuraavalta sivulta löytyvät todella monet suosikkiblogini: http://taitory.vuodatus.net/page/jasentenblogeja

    Alempi palkinto houkuttelee ehkä hieman enemmän mutta totuus on, että kahdesta noin hyvästä voisi tositilanteessa olla todella vaikeaa valita ;)

    laitan linkin blogiini sivulaatikkoon :)

    VastaaPoista
  32. Oi, paljon onnea synttäreistä!
    Tykkään blogistasi kovasti, ja tykkään myös siitä että teet monipuolisesti kaikenlaista. Koruistasi tykkään ehkä eniten, jos on ihan pakko valita :)

    Haluaisin osallistua molempiin arvontoihin, mutta ehkä sitten valitsen kuitenkin numero ykkösen - siksi, koska siinä on omatekemiäsi juttuja :)

    Yksi kiinnostava blogi koruista kiinnostuneille on Janen blogi
    http://janemyrsky.blogspot.com/
    ja sieltä linkki vielä
    http://holakoru.blogspot.com/

    VastaaPoista
  33. Onnea vuoden ikäiselle! (:
    Palkinto 2 kiinnostaisi minua..

    1. Tykkään siitä, että blogissasi on monipuolisesti kaikenlaista, mutta erityisesti kaikki lanka-asiat (neulotut ja virkatut) sekä kutistemuovi kiinnostavat. (:

    2. Nyt lyö pää ihan tyhjää jonkun sellasen sivuston kanssa, mitä et välttämättä tietäisi..

    VastaaPoista
  34. Hei,
    Osallistun 1. arvontaan, sillä en tule toimeen ompelukoneen kanssa, ja on ihanaa kun muut osaavat! Ja korukin on ihku.

    1. Musta blogisi on kivan monipuolinen, itselläni on paljon materiaaleja kaikenmoiseen, mutta neuleet on ne jotka jyrää! Hopeaketjuja haluaisin nähdä lisää, niistä kun olen juuri vasta kiinnostunut.

    2. Lempisivusto..., luulen että kaipailet blogeja, mutta pakko hehkuttaa www.ravelry.com , se on neulojien facebook potenssiin tuhat. Sieltä löytää mallit, ihmiset ja langat ympäri maailmaa. Vietän siellä luvattoman paljon aikaa...

    VastaaPoista
  35. Heippa
    Osalliston kakkospaketin arvontaan.

    1. olen vasta löytänyt sivusi, joten kehittämisideoita ei ole. Neulahuovutus kuitenkin kiinnostaa kovasti.
    2. Lempiblogini ovat Susun silmukat ja Kinuskikissan kakkublogi.

    t:saara

    VastaaPoista
  36. Onnea 1-vuotiaalle. Käyn harvakseltaan blogissasi. Tykkää siitä, että Sinulla on monenlaista esillä ja osaat tehdä kauniita koruja.
    Osallistun arvontaan. Tuo kakkospalkintovaihtoehto mieluisampi, jos onnetar on suosiollinen.
    Mitähän sivustoa osaisin suositella:
    www.stickamera.se ehkä, jos ruotsi sujuu.

    VastaaPoista
  37. Hhei, nyt vasta löysin blogisi joka paljastui aivan ihanaksi inspiraation lähteeksi! Kehityssuuntaa en nyt oikein uuden tuttavuuden takia osaa niin ehdotella, mutta sanottakoon että itse ainakin olen kiinnostunut hopeaketjuista, niitä olisi mukava nähdä. :) mutta kaikki, ihan kaikki kelpaa! Kuvia tietenkin toivoisin näkeväni mahdollisimman paljon.. :)


    Hhhmmm, varmasti olet täälläkin vieraillut, mutta linkitetään nyt kuitenkin :) tuolla erityisesti tuo kutistemuovi vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta! http://aurinkoista.blogspot.com/

    Arvonnoista ehkä tuo toinen vaihtoehto kuulostaa kuitenkin kivemmalta :>

    VastaaPoista
  38. Onnea blogisynttäreille!

    Olen uusi tilaaja ja ainakin toistaiseksi kovin tyytyväinen!

    Suosittelen tätä inspiraatioksi

    http://paperisilppuri.blogspot.com/

    ja osallistun toiveikkaana molempiin arvointoihin. Terv. Ujo Piimä

    VastaaPoista
  39. Heips! :)

    Blogisi näyttää tosi hyvältä, ehkä jotain askartelua enemmän voisi olla...

    Palkinto ykkönen olisi minun suosikkini :)

    T: Apila

    VastaaPoista
  40. Onnea 1-vuotiaalle!
    Täällä on myös yks hupsis, oman blogin synttärit on unohtunut ihan kokonaan ja meinasi tämä arvontakin mennä ohi..

    1. Tykkään blogistasi juuri tällaisena kuin se on, eri käsityötekniikoiden kokeileminen ja esittely on plussaa :) Jatka vaan samaan malliin!

    2. Virkkauksiahan olet välillä tehnyt,niin jos kiinnostaa tehdä virkattuja lumihiutaleita:
    http://www.bhg.com/holidays/christmas/cards/crochet-a-snowflake-gift-topper/

    Itse olen noita hiutaleita tehnyt ihan innoissani :)

    Niin joo, osallistuisin 1. palkinnon arvontaan.

    VastaaPoista