Sivut

tiistai 29. joulukuuta 2015

kuukauden projekti: kukka-asetelma itsetehdyin koristein

Joulukuun kuukauden projekti tulikin valmiiksi varsin etuajassa, jo reippaasti ennen joulua. Aiheena oli tällä kertaa kukka-asetelma ja siihen itsetehdyt koristeet. Joulukuun kukat kaupoissa olivat suurimmaksi osaksi kovin jouluisia. Olisin halunnut tehdä jonkun leikkokukka-asetelman, mutta päädyin kuitenkin hyasintteihin ja havuihin.


Tähän asetelmaan tuli hyasintti, pieni tuija ja vähän vihreää, kukka taisi olla nimeltään muorinkukka. Lisäksi muutama betoniin dipattu koriste (pari joulupalloa, lahjaruusuke sekä softiksesta stanssattu poro) ja valonauha.Kun innostuin, kasasin vielä toisen asetelman posliiniseen vatkauskulhoon. Vain muutama hyasintti, vähän sammalta ja pari pientä tonttua.Vielä kolmanteenkin asetelmaan riitti intoa. Laura esitteli kuukauden projektin Facebook-sivuilla tosi simppelin idean, hän oli istuttanut hyasintit kahvipusseihin. Onneksi itsellä oli kahvipusseja kertynyt varastoon, joten tämäkin idea toteutui suht helposti. Näin.


Mukaan haastamaan itseäsi pääset, kun liityt kuukauden projektin Facebook-ryhmään. Asetelmiakin ehtii tehdä vielä pari päivää ennenkuin siirrytään seuraavaan haasteeseen.

Aiemmat kuukauden projektit näet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti