Sivut

perjantai 1. tammikuuta 2016

top ten 2015

Jo parina viimevuonna olen ottanut monen muun käsityöbloggaajan tavoin katsauksen menneeseen ja esitellyt päättyneen vuoden suosikkityöni. Näin myös tänä vuonna, vaikka töitä listatessa huomasinkin, ettei paljoa uutta ole viime vuonna ehtinyt syntyäkkään. Varsin kuiva vuosi, toivottavasti tämä tuleva on tuottoisampi kaikin puolin.

Edellisvuosien listauksiin linkit löydät alta
2015 2013  2012

Kuvat toimivat linkkeinä, joten niistä klikkaamalla pääset katsomaan tarkempia tietoja.

10. Kympistä aloitellaan. Sille sijalle päätyi ensimmäinen kuukauden projekti -tuotos, kello. Tähän olin niin tyytyväinen, että kello päätyi suoraan käyttöön. Se ei aina ole kaikille tuotoksille mikään itsestäänselvyys. Kotona saa olla itsetehtyjä asioita, mutta niidenkin pitää olla mielestäni sinne sopivia sekä huolella tehtyjä. Pienestä mittavirheestä huolimatta tämäkin kello siis sai hyväksytyn.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/11/kello-seinalle.html

9. Ysinä listalla ovat sudenkorentoheijastimet. Niitä olen tehnyt paljon, sekä itselle että tuttaville pyynnöstä. Ne ovat nopeita tehdä ja varsin näyttäviä. Muutin netissä nähtyä mallia hieman omaan makuuni, laitoin korupiikin tilalle nyöriä, jolloin sudenkorennoista sai tehtyä vähän massiivisempia ja näkyvämpiä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/09/sudenkorentoheijastimia.html

8. Listalla kahdeksantena ovat jouluisiksi (tai ehkä enemmänkin talvisiksi) koristeiksi maalatut linnunpöntöt. Nämä pääsivät listalle ihan söpöyskertoimensa vuoksi.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/11/lumisia-linnunponttoja.html

7. Muutama, mutta ihan tosiaan vaan muutama kortti tuli askarreltua viime vuonna. Yhtenä niistä listalle pääsee tämä äitienpäiväksi tehty keväisen värinen kortti. Ihan nappiin menneen värivalinnan vuoksi.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/05/sinun-paivasi-kortti-aitienpaivaksi.html

6. Seuraavana tulee söpöt tiput. Tämä tipukoriste oveen tuli tehtyä muistaakseni pienessä kiireessä eikä vaikeustaso päätä huimaa. Lopputulos on silti varsin suloinen ja hellyyttävä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/03/paasiaisaiheinen-ovikoriste.html

5. Vitossijalla vähän pääsiäistä ja uusia materiaaleja. Massat eivät ole lempimateriaalini. Niiden kanssa tuntuu tulevan epäonnistumisia aika reippaasti. Tällä kertaa tuli kuitenkin pienoinen onnistuminen, hauska iso munankuori pääsiäisasetelman astiaksi. Tykkään ideasta ja se meneekin käyttöön myös tulevana pääsiäisenä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/04/kukka-asetelma-munankuoressa-ohje.html
 
4. Ruostunut kello tulee sijalla neljä. Myös tämä kello päätyi käyttöön ja olohuoneesen. Se maastoutuukin harmaine sävyineen sinne oikein mukavasti. Suosikkilistalle tämä pääsee, sillä kelloa käyttäessä pääsin testaamaan jo kauan sitten hankkimiani ruostemaaleja. Taas yksi käyttämätön tuote selätetty.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/04/ruostunut-kello-taulupohjasta.html

3. Kolmosena on pääsiäisasetelmaa varten tehdyt alkoholimusteilla värjätyt pääsiäismunat. Tykkään valtavasti käyttää kukka-asetelmissa erilaisia koristeita. Mitä kekseliäämpiä ne ovat (ja tietysti itse tehtyjä) sitä parempi. Munat eivät toki pääsiäisen aikaan ole mikään kovinkaan nokkela keksintö, mutta myös näissä pääsin kivasti käyttämään alkoholimusteita, jotka ovat liian kauan pölyttyneet kaapissa. Plussana tietysti pirteät värit.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/04/alkoholimusteilla-varjattyja.html

2. Kakkossijalle päätyi tämä isänpäiväkortiksi tekemäni lompakkokortti. Suht simppeli idea ja nopea toteutus, mutta mielestäni varsin toimiva lopputulos. Lahja ja kortti samassa, toimii. Näitä on pakko tehdä vielä tulevaisuudessa jossain muodossa lisää.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/11/lahjaksi-lompakokortti.html

1. Ykkönen ja tämän vuoden suosikki on ehdottomasti viimeisin näpertelyni, joulumuistamiseksi tehty karkkirasia. Siinä yhdistyy leikkisyys, pirteät värit ja paljon karkkia, joten se ansaitsee ehdottomasti paikkansa ykkösenä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2015/12/joulumuistamisia.html

Löytyikö näistä sinulle suosikkia?
Entä millaisia ideoita sinulla olisi antaa tulevalle vuodelle kuivan askartelukauden selättämiseen?


5 kommenttia:

 1. Tuota isoa munankuorta pitää kyllä testata heti kun muistaa/ehtii! Eli se siis oli näistä lempparein. :P

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat ihania, mutta ykkösesi.on minustakin paras. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla ollut kaunis ja idearikas vuosi.

  VastaaPoista
 4. kaikki on niin kauniita. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi.Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista