Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

kuukauden projekti: ovikoriste

Marraskuun kuukauden projekti on jäänyt ihan huomaamatta esittelemättä. Aloitimme siis Miian kanssa yhdessä askarteluprojektihaasteen, kuukauden projektin. Siinä on tarkoitus miettiä jokaiselle kuulle joku haaste, jonka kautta saamme edes jotain tehtyä. Mielellään vielä niin että itsensä joutuu haastamaan mukavuusalueen ulkopuolelle. Lokakuussa haasteena oli tehdä kello, marraskuun haaste oli taas ovikoriste, joka ei saanut olla kranssi.


Tämänkin kuun haasteeseen suunnitelmat olivat korkealla. Olin ajatellut tehdä sellaisen trendikkään miniryijyn, huomasin kuitenkin että aika on niin kortilla, ettei sellaiseen ole aikaa. Onneksi löysin kaupasta mustia tähden muotoisia joulukuusen koristeita. Mustaksi jouluksi musta koriste. Tähdet pääsivät riippumaan lenkillä löytämääni oksaan. Oksankin maalasin sävy sävyyn mustaksi. Lisäksi vielä vähän hopealankaa ja helminauhaa. Nyt tämä koriste kilisee kivasti ulko-ovessa aina kun avaan ja suljen oven.


Joulukuun haasteena on tehdä jouluinen kukka-asetelma itse tehdyin koristein. Mikäli sinäkin tahdot mukaan haastamaan itseäsi, klikkaile Kuukauden projektin Facebook-sivuille lukemaan projektista lisää. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti