Sivut

lauantai 23. toukokuuta 2015

pöllövauvoja onnea toivottamaan eli vauvalahjoja

Tällaiset pöllöaiheiset jutut lähtivät toivottamaan onnea uuden tyttövauvan perheelle.


Painoin sabluunalla suloisen pikkupöllön potkupukuun (henkasta, vielä ei olla sillä tasolla että potkupuku syntyisi helposti itseltä). Olin hankkinut tuon sabluunan ajatuksella, että ehkä sitä joskus tarvittaisiin, no tarvitsinkin aiemmin kuin arvasinkaan.Tein samaan sarjaan myös onnittelukortin.


Kortin kuva painettu samalla sabluunalla, ja jopa samalla tekstiilivärillä, jotta värit olisivat sävysävyyn potkupuvun värien kanssa. Onneksi luottomateriaali, helmiäisfuksia toimi näiden kanssa myös.Hei Blogilistan kautta Annan Aarteita seuraavat! Oletteko jo huomanneet blogilistan tiedotteen, jonka mukaan se lopettaa toimintansa (tiedote kopioituna tähänkin ihan alimmaiseksi)? Ei hätää, Annan Aarteita voit seurata helposti myös esimerkiksi Bloglovinin kautta tai Annan Aarteiden Facebook-sivujen kautta, jonne päivittyvät kaikki uudet postaukset myös.TIEDOTE: Blogilista.fi-palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015. Tämän jälkeen palveluun ei ole enää pääsyä.
Blogilista.fi listaa suomalaisia blogeja RSS-syötteiden avulla. Yksittäiset blogit ja niiden kirjoitukset sijaitsevat käyttäjien hallinnoimilla blogialustoilla (esim. Blogger, Wordpress jne.). Blogilista.fi:n lakkauttaminen ei siten vaikuta yksittäisten blogien olemassaoloon.
Kiitos kaikille käyttäjille kuluneista vuosista ja antoisia bloggaushetkiä!
Blogilistan ylläpito

1 kommentti:

  1. Aivan ihana idea! :) Annoin blogillesi Liebster Award -tunnustuksen. Käyppä kurkkaamassa. :) http://vitadimorbidalana.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

    VastaaPoista