Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

vuoden huiput 2014

Ups, kirjoittelin tämän postauksen jo vuoden vaihteessa, mutta jostain syystä se on jäänyt julkaisematta. Katselmuksessa siis jälleen kerran omat viime vuotiset suosikit. Kuvia klikkaamalla pääset kurkkimaan tarkempia tietoja kyseisten töiden alkuperäisistä postauksista.

Edellisvuosien listauksiin linkit löydät alta
2013  2012

10. Sijalle kymmenen päätyi muuttolaatikoidenhävittämisprojekti, eli stanssattu pahvimökki. Kun pääsiäinen lähestyy, näitä voisi tehdä enemmänkin, sillä pääsiäismunat on saatava jonnekin piiloon herkuttelijoilta. Punaisilla koristeilla tämä mökki voisi olla kovin jouluinen ja silloin sisälle voisi laittaa led-tuikun.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/04/muuttolaatikoiden-havittamista.html

9. Ysinä ovat tarroilla tehdyt äitienpäiväkortit. Nämä olivat yksinkertaiset ja helpot tehdä, mutta pidän itse näissä erityisesti värimaailmasta ja asettelusta. 

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/05/kortteja-aitienpaivaksi-seka-onnitteluun.html

8. Listalle päätyi myös uusi ihastukseni inka gold-vaha ja sillä tehty dino. Tämän tein ihan koska teki mieli hullutella. Usein nimittäin työni ja tuotokseni ovat jotain varten, eli joko tilaustöitä tai sitten esimerkiksi lahjoja tai kortteja jollekin. Todella harvoin teen mitään ilman käyttötarkoitusta tai suunnitelmaa kenelle tai minne sen sitten sijoitan.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/10/dino-inka-goldilla.html

7. Seiskana oman asunnon sisustusprojekti eli uudet vetimet eteisen laatikostoon. Tämä nousi listalle koska näinkin simppelillä idealla sai oman näköiset ja persoonalliset yksityiskohdat lisättyä sisustukseen. Tykkään näistä vieläkin ihan valtavasti, eli käytössä ovat.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/07/uudet-vetimet-kaappiin.html

6. Kutonen on ensimmäinen tekemäni suklaalevykortti. Ja mielestäni kaikista onnistunein. Satuin löytämään upean paperin, jota käytin ja jotenkin tässä vaan kaikki natsasi yhteen. Tämä kortti meni lahjaksi.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/10/suklaakortti.html5. Vitoseksi pääsi päällystämäni korkkitaulu, tämäkin jälleen käyttöesine. Valitsin ihanat pirteät ja kesäiset värit (tykkään) ja tekniikkakin oli helppo. Tätä oli mukava tehdä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/07/korkkitaulun-tuunaus-ohje.html

4. Ja neloseksikin ylsi pieni tuunausprojekti, nimittäin vanhan kulahtaneen herätyskellon uusi elämä. Kaikki jo varmaan tietää, että timanteista tykkää tämäkin tyttö, joten niitä sitten ja reippaalla kädellä.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/08/timanttinen-kellon-tuunaus.html

3. Joulun alla innostuin erilaisista makeis-askarteluista, joista lemppariksini ylsi tämä hopeatoffee-kuusi. Tämä yltää herkullisuudellaan listan sijalle kolme, sillä en meinannut malttaa pitää siitä näppejä erossa kotonakaan.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/12/hopeatoffeekuusi-joulukoristeeksi.html

2. Kakkosena on listan toinen Pattex-kisaa varten tehty työ, nimittäin pullonkorkeista koottu pannunalunen. Idea on vanha, mutta toteutus minulle uusi. Myös tämä on päätynyt kovaan käyttöön.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/06/pullonkorkeista-pannunalunen.html
1. Listan ykköseksi pääsee viime vuoden ehdoton suosikkini. Tämä on näyttävä, dramaattinen, upea, ihana, bling ja tässäpä toteutui vielä uusia tekniikoitakin. Tykkään tästä ihan valtavasti.

http://annanaarteet.blogspot.fi/2014/06/tuunattu-ostoskassi.html
Tässä siis listaus viime vuoden suosikeista, mitä olet mieltä? Lista oli ihan valtavan vaikea (jälleen kerran) koota. Listalta jäi puuttumaan monta lempilasta. Tänä vuonna listalle päätyi entistä enemmän noita sisustusprojekteja. Tuntuu siltä, että pääpaino alkaa siirtyä paperiaskartelusta kuitenkin siihen muun puuhastelun puolelle. Tälle uudelle vuodellekin on jo paljon suunnitelmia.

Mitä uusia juttuja sinä aiot toteuttaa vuonna 2015?2 kommenttia: