Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

kännykänkuorien muutos

Vanhat, jo jonkin aikaa käytössä olleet kännykänkuoret ovat sen näköisetkin. Laukussa pyöriessään kuoret ovat napanneet pintaansa väriä, likaa, väriä ja valkoinen ei olekaan enää niin valkoinen. Taikasienellä nämä olisi varmasti saanut puhtaaksi, mutta päätin kokeilla vähän erilaista muodonmuutosta.

Decoden, erilaisten teknisten vempaimien koristelutyyli (Japanista tietty) on kiehtonut sisäistä pikkutyttöä. Lähdin lähestymään tätä kuitenkin hieman toiselta suunnalta. Varastoista löytyi tuollaisia muovisia helmenpuolikkaita, joilla ajattelin tehdä kuoriin pintaa.

Kun helmiä oli kuorissa tarpeeksi ja liimakin ehtinyt kuivahtaa, spray-maalasin kuoret vielä tasaisen värisiksi. Kännykän nappasin toki pois kuorista ennen liimailun ja maalaamisen aloittamista.

Katsotaan miten pitkään näiden kanssa viihdyn, ennenkuin tilaan läjän pieniä muffinseja, kakkupaloja, rusetteja ja muuta decoden-tavaraa, millä kuorruttaa kuoret. Tällaiseen koristeluun on hyvä olla luja liima. Pattexin 100% liima tekee joustavan liimasidoksen, joten pienet kolahduksetkaan eivät koristeita irrota. Lisäksi pidempi kuivahtamisaika antaa vielä jonkin verran pelivaraa vaihtaa koristeiden paikkoja.


Tämä postaus on tehty yhteistyössä Pattexin kanssa. Olen mukana Pattexin blog award -kilpailussa. Mikäli olet pitänyt liimailuistani, käy äänestämässä minua Pattexin sivuilla! Tätä kautta näet kaikki tähän mennessä tehdyt liimailut.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos :D on kyllä niin kimaltelevaa, että (tässähän ollaan ihan trendin aallonharjalla, kun kuparia näkyy jokatoisessa sisustusblogissa)

   Poista
 2. UUUUUU, nää on mageet! Mulla on punaiset kumikuoret... :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :D onneks noita kuoria saa hankittua ja tosi helposti tuunattuakin :D liimapurkki käteen ja sit vaan lätkimään tavaraa päälle. kun vetää spray-maalin päälle, niin ihan eripari-esineistäkin tulee tosi yhtenäinen kokonaisuus :D

   Poista
 3. Oi, upean glamourikasta bling blingiä!
  Aivan mahtavia ideoita löytyi täältä blogi pullollaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon iltahämärä :) tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan :)

   Poista