Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

kortteja ylioppilaalle

Vielä toinen erä ylioppilaskortteja, joita innostuin tekemään tarjolle noiden aiemmin esittelemieni pöllö-korttien lisäksi. Värimaailma on näissäkin sama, fuksiaa, hopeaa sekä valkoista. Ja tyyli tietysti yksinkertainen, mitäpä muutakaan.


Ensimmäisessä kortissa on iso big shotilla stanssattu kiehkura. Kiehkura oli jopa niin iso, että sen käyttäminen tuntui jo hieman hankalalta. Päädyin kiinnittämään sen niin, että se lähtee hieman kortin ulkopuolelta. Koristeeksi on liimattu läpinäkyviä helmenpuolikkaita.


Toisen kortin kasasin laatikosta löytyneistä valmiista kappaleista. Perhonen oli jäänyt ylimääräiseksi aiemmasta projektista ja kehykset olin leikannut jostain syystä hopeisesta helmiäistarrasta. Kahden kappaleen yhdistäminen ei ollut haastavaa ja lisäksi korttiin tuli vielä lempimateriaaleja eli akryylitimantteja. Paljon.


Kolmas kortti on miniminikokoinen simppeleistä simppelein yo-kortti. Kortin teho tulee isosta määrästä tyhjää pintaa (tästä tykkään) ja ainoastaan muutamasta koristeesta. Nuo perhostarrat ovat tämän hetkisiä suosikkejani. Tarrat ovat samantyylisiä kuin aiemmin käyttämäni orvokit, niissä on tarrapintaa vain keskellä jolloin siivet jäävät ilmaan.
Tässä oli tämänhetkinen kortteilusaldoni. Paljon on toiveita ilmassa, josko pitkään jatkunut askartelujumini alkaisi pikkuhiljaa hälvetä. Niin paljon olisi halua tehdä, mutta ideat ovat nollassa.

4 kommenttia:

  1. Nättejä kortteja (kuten myös pöllökortit). Alimmainen on mun suosikki, minimalistisuus puhuttelee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) yksinkertaisen ystävä olen itsekin, eikä käpälät edes taida taipua kovin monikerroksisten korttien tekoon :D

      Poista