Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

hau hau siellä ja hau hau täällä

Silmissä ihan vilistää suloisia mäykkyjä. Arvaatteko näin lähietäisyydeltä mikähän näistä pikkuhaukuista oikein tuli?Aivan oikein, kauppakassihan siitäkin. Sain pyynnön tehdä lahjaksi ommeltu kauppakassi. Yhdessä päädyimme tähän ihastuttavaan kankaaseen. Tästä kassista tuli tämän astisista ehkä suosikkini. Olen melko varma, että itsellekin täytyy tehdä ihan juuri samanlainen. Kassin sivuun kuulemma oli tarkoitus tulla vielä jokin itse painettu kuva. Se tekee kassista varmasti vieläkin hauskemman.Ps. Vastailkaapa avukseni tuohon sivupalkkiin laittamaani kyselyyn. Olen tässä viimepäivät tutustunut etsyyn, jonne ajattelin pienenpienen kaupan jossain vaiheessa pystyttää. Vastauksistanne olisi todella paljon apua, tietäisin vähän kannattaako tuollainen ollenkaan. Avointa vastauskenttää en kyselyyn saanut, joten vinkatkaapa vaikka kommenttikenttään jos tulee jotain hyviä aarteita mieleen, joita haluaisitte omistaa.

15 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihana! Mäykyn omistajana minäkin haluaisin tuollaisen. Et sattuisi tekemään näitä enemmänkin tilauksesta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon sinulle A-K. laitappa sähköpostia (annanaarteet at gmail.com) niin katsotaan mitä voidaan tehdä :D

   Poista
 2. Tällaisia ostaisin muutaman, jos niitä myynnissä olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis yleensäkin kankaisia kauppakasseja, kuosilla kuin kuosilla.

   Poista
  2. kiva kuulla, kiitos :) pitääkin surautella muutamat kauppakassit sitten ainakin, kun jossain vaiheessa tuon kaupan saan availtua :D

   Poista
 3. Nämä kauppakassit on aivan mahtavia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kaikenlisäksi käytännöllisiä :D kiitos paljon Sinulle :)

   Poista
 4. Tuohon kauppakyselyyn kommenttina, että toivottavasti kortit ovat jääneet pois listalta vahingossa / itsestäänselvyytenä. :)

  kauppakassia olen miettinyt että koittaisin itse saada tehdyksi, nyt kun saatiin ompelukonekin kotiin, mutta mutta... suurella todennäköisyydellä en ikinä pääse niin pitkälle, ja päädyn tuonne kauppaasi sellaisen tilaamaan. :)

  Tässä olisi muuten yksi vinkki kaverin FB-seinällä olleesta linkistä: http://blogit.iltasanomat.fi/kassakerho/2012/06/07/kesan-tuoksua/
  meilläkin kun on nykyään sauna, niin voisin tuollaista pussukkaa harkitakin. (pussukoita kun kotoa löytyy sen verran, että mulla on itselleni sääntö etten saa hankkia uutta ellei sille ole valmiiksi tarkoitusta. ja tuohan olisi aivan mainio tarkoitus.. :)

  /Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kortit jätin vähän tarkoituksella kyllä pois ja mietin onko niitä oikeastaan järkeä ollenkaan listata mihinkään. niitä kun on niin paljon ja jokainen haluaa vähän erilaisia.. mulla olisi kyllä sellainen kenkälaatikollinen valmiita kortteja, pitäisi kysyä haluaisikohan joku tuttu ottaa niitä työpaikalleen myyntiin. vaikka jonnekin opettajienhuoneeseen tai toimistoon :D

   tuo saunapussukka onkin hauska idea, vaikken itse sauno juuri ollenkaan. onkohan tuo kuinka monikäyttöinen, siis että tuleekohan noista lehdistä tuoksua useammin vai pitääkö ne aina vaihtaa :D ps. taidankin tehdä muutaman houkuttelevan kassin, niin sun on pakko sortua ;)

   Poista
  2. Saunapussukasta en osaa sanoa kun ei sellaista (vielä) ole. Nopean vastauksen voisi ehkä saada tuosta blogista?
   Ja tuo kauppakassikommentti sai kyllä hymyn huulille, sortuminen on kyllä aika todennäköinen vaihtoehto... :D

   Poista
 5. Hei Anna! Mistä olet mahdollisesti ostanut tämän aivan ihanan mäykkykankaan? Olen itse mäyräkoiraihminen henkeen ja vereen ja täältä meidän tuppukylästä ei tälläisia kankaita saa. Olisin siis kysellyt mahdollisuutta saada yhteystietoja mistä voisi hankkia, jollet sinä hommaisi kangasta minulle.
  Ystävällisin terveisin Marjo Koskinen
  marjo.koskinen6(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Marjo. tuo kangas on hankittu sinellistä, yritin katsoa tuolta nettisivuilta, mutta sieltä ei enää kyseistä kangasta löytynyt :(

   Poista