Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

romantic


Äitienpäiväkortit tein tänä vuonna aika samalla kaavalla. Korttien värimaailma muodostui tuosta taustapaperin keväisistä sävyistä. Toiseen korttiin tuli tummemmat perhoset ja toisessa taas perhoset olivat vaaleamman siniset. Nyt pitää kyllä sanoa, että pääsin melko helpolla, mutta kun eipä tuota paperia kannata ihan hirveästi peittää. Niin kaunista se on.
8 kommenttia:

 1. Oot sitten niin hyvä tekemään noita kortteja <2 pakko tykätä, josta tuli mieleeni jotta pitäisköhän sitä itsekkin väkertää joku kortti xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) kaiva ihmeessä askartelutarpeet esille, kortteja tarvii kuitenkin aina :D

   Poista
 2. Mistä olet noin kaunista paperia muuten löytänyt? :) Tykkäsin erityisesti noista tummemmista perhosista vaaleansinisen pitsin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, nuo paperit on kyllä tosi ihania. ne on hankittu joskus vuosi sitten tiimarista. kyseessä on A4 -kokoinen lehtiö, jonka kannessa lukee A4 Designpaper Pad, Peony Love. tällainen lehtiö http://www.upikit.com/product_page.asp?ProductID=327

   Poista
 3. Joo samaa mieltä kanssasi. Ei kannata peittää kaunista kuviota kaiken maailman krumeluureilla. Kauniita hempeitä kortteja:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on sulle mun blogissa haaste!

  VastaaPoista