Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

where the fuck is my sailor?

Olen jo useampana vuonna kevään tullen ihastellut seilorihenkisiä vaatteita. Sinisen, punaisen ja valkoisen yhdistelmä kun on vaan niin valtavan raikas ja pirteä. Tänä vuonna olen valmistautunut kauteen muutamalla samanhenkisellä korulla.Punainen rintakoru on stanssattu paksusta huovasta. Mietin pitkään tulisiko tästä rintaneula vai kaulakoru, ainakin nyt päädyin siis rintakoruun. Ehkä vastaavan voisi tehdä myös kaulakoruversiona. Tajusin muuten kuvia käsitellessä, että aidon seilorilookin mukaisesti korun ketjujen ja muiden metalliosienhan pitäisi olla kultaiset. Aijai. Korussa on käytetty vielä kahden mallisia swarovskin kristalleja, siis silitettäviä ja biconeita.Toinen sinipunainen koru syntyikin sitten puuhelmistä joustavaan kuminauhaan. Vähän eskaritasoahan tämä on, mutta vähän pitää välillä olla naivismia joukossa.

12 kommenttia:

 1. Eskaritaso on kivaa toisinaan, ei saa väheksyä yksinkertaisuutta ja söpöyttä mitä tuo ihana rannekoru huokuu! Ihan tulee lapsuuden kesien mustikka-mansikka-heinät mieleen.. joka toinen marja heinässä oli metsämansikka, joka toinen mustikka.. nam! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) joo, eihän sillä pitäisi olla väliä, mikä on se vaikeustaso vaan millainen on lopputulos :) rannekoru on kyllä ollut käytössä, mitä ei voi kovinkaan monesta korusta sanoakaan. ehkä sitä voisi pitää kriteerinä onnistumisesta, että pääseekö itsellä käyttöön asti :D

   Poista
 2. Ihana rintakoru! Eikä rannekorussakaan mitään vikaa ole;) Suloinen setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) rintakoru onkin vähän kehitteillä, että josko siitä vielä jossain vaiheessa nähtäisiin paranneltu versio. tai pari. :D

   Poista
 3. Land ohoi! Tuli ihan kesäfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kesää täällä jo odotellaan malttamattomana :D

   Poista
 4. Ihan loistava otsikointi, saatoin hivenen revetä tuon (t)yössä lukiessani :D

  Mutta oikein kivoja koruja molemmat, toinen taitaa olla Madridin satamassa ja toinen Hangossa odottelemassa seiloriaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Haltiakummi :) otsikointi ei tosin ole ihan omaa mielikuvitustani vaan lainattu yhdestä ivana helsingin mallistosta. sisällön toki allekirjoitan kympillä ;)

   Poista
 5. Pirteää ja iloista! Oikeita hyvän mielen koruja!

  VastaaPoista