Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

punaista ja vihreää

Uusi vuosi alkoi ihan tajuttomalla kortti-innostuksella. Vuoden ensimmäisenä päivänä syntyi kuusi korttia ihan parin tunnin sisällä. Syyllisenä voin pitää ainoastaan tuota DCWV:n pientä joulupaperilehtiötä, jonka unohdin pöydälle. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin vähän askarrella vielä.

Ensimmäiseen korttiin tuli hauska lahjoja kantava joulupukki. Paketteja on myös taustapaperissa. Tuo valkoinen valuva mönjä onkin oikeasti lumikynää, jolla saa tuollaisen kivan lumihanki-efektin korttiin. Sitä muuten tuli vähän käytettyä näissä korteissa... Nauha löytyi sävysävyyn. Valokuvassa yhdistelmä näyttää ehkä vähän tukkoiselta, mutta luonnossa on ihan kivan näköinen kun kaikessa on samoja värejä.Toinen kortti on vähän hillitympi, tässä tarkoituksena oli rakentaa kortti tuon kauniin kuusen ympärille. Alesta nappasin tuollaisia hyvää joulua -tageja, niille on varmasti käyttöä tulevaisuudessa.Tässäkin kortissa on vähän lumikynää ja samoja elementtejä kuin muissakin. Nuo lumihiutaleet ovat haaraniittejä. Niitä löytyi ihan omista varastoista, miten ovatkaan unohtuneet ja jääneet ihan kokonaan käyttämättä...Tässä kortissa seikkailee ihan selvästi Petteri Punakuono.Jotenkin nämä kuusi-tarrat ovat niin komeita, että niiden ympärille voi hyvinkin rakentaa ihan koko kortin. Tässäkin kuusi on kortin keskipisteenä ja vie kivasti huomion, vaikka myös taustapaperit ovat kauniita.Viimeinen kortti on vähän tunnelmaltaan vähän erilainen, vaikka paperit ovatkin ihan samasta lehtiöstä aiempien korttien paperien kanssa. Tuo jouluinen enkelikuvio ehkä tuo oman tunnelmansa joka on ihan vastakkainen noiden humorististen ja värikkäiden hahmojen kanssa. Tästä kortista tuli ehkä vähän vanhahtavakin.Tällaisia kortteja syntyisi varmasti vielä liuta, sen verran herkkuja nuo jouluiset paperit ovat. Nyt on vaan pohdittava, hoitaako vanhaa joulutunnelmaa pois vai keskittyykö jo johonkin uuteen. Vaikeita päätöksiä vissiin taas edessä.

7 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Ja varmasti erilainen postaus, ei taida kukaan muu enää jouluisia kuvia laittaa. En silti valita, minusta, joulufriikki kun olen, tervetullutta vaihtelua nämä! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi nätteja, itse pidän erityisesti tuosta toiseksi ensimmäisestä, jossa on kuusi ja vihreä raita :)

  VastaaPoista
 3. wau!!! tosi upeita kortteja!!! =)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kortteja=) Mistä tuollaisia lumikyniä saa?

  VastaaPoista
 5. Annukka: kiitos paljon :) nyt taitaa joulu olla monelta tosiaan jo pois mielestä. toisaalta viime vuonnakin näkyi joidenkin blogeissa joulukortteja jo kesällä, kun ajoissa aloittelivat ;)

  Eeva: kiitos, kuusikortit on munkin lemppareita :)

  SannaS: iso kiitos :)

  Eija-h: kiitos paljon myös sinulle :) tuo lumikynä on Sinellistä hankittu. yritin ettiä sulle linkkiä, mutta nettikaupan puolelta en näin aamutuimaan löytänyt...

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Itse askartelin viimepäivät ruskeiden ja murrettujen värien kanssa niin alkoi kuinka sen sanoisi no liika on liika. Käynti blogissa ja kirkkaat perusvärit puhdisti ja raikasti aivoni. Kauniita raikkaita kortteja.

  VastaaPoista
 7. hihhii, kiitos Saila :) joskus sitä vaan tarvii niitä kirkkaita perusvärejä selkeyttämään tilannetta ;)

  VastaaPoista