Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

jurassic park

Tällä kertaa esittelyssä jotain niin söpöä, ettei mitään rajaa. Sain nimittäin pyynnön tehdä dinosauruskutsukortit pienen tytön 3-vuotissynttäreille. Ajattelin heti, että haluan käyttää noita Vivi gaden värikkäitä London-sarjan papereita. Dinosaurusten toteutus oli pitkän aikaa mietinnässä, mutta ongelma ratkesi kuin itsestään kun näin Tiimarissa haahuillessani nuo hauskat dino-aiheiset pehmotarrat.



Ensimmäisessä kortissa voisi hyvinkin olla nedoceratops, vaikka paljon lempeämmältä se näyttää kuin monissa muissa kuvissa. Pyrin tekemään korteista vieläkin papereita värikkäämpiä ja siksi valitsin aina paperit eri värisiksi kuin mitä dinosaurukset ovat.



Kortit ovat malliltaan tuollaisia seisovia, jotta ne voi kivasti laittaa vaikkapa esille muistuttamaan koska niille synttäreille oikein pitikään mennä.



Myös korttien takapuoli on koristeltu yksityiskohtaisesti. Näitä tehdessä tuli oikein kunnon näperrysvimma.



Toisessa kortissa taitaa seikkailla apatosaurus. Tässä kortissa näyttääkin olevan aika sama asettelu kuin tuossa ensimmäisessä. Ei kyllä mitenkään tarkoituksella, mutta näköjään tullut sama nauhakin.



Pohjan väri on sentään erilainen ja toisenlaiset paperit tuovatkin kortteihin ihan omanlaiset tunnelmansa.



Kolmannessa kortissa liitelee lentolisko. Tämä kortti poikkeaa tummalla värityksellään huomattavasti muista, vaikka paperit ovat kyllä samaa sarjaa muiden kanssa.



Kaikkiin kortteihin on lehtikuviot stanssattu big shot-kuvioleikkurilla.



Neljännen kortin dinosaurus taitaa olla stegosaurus. Tämä kortti taitaa olla näistä kaikista oma suosikkini. Ehkä se johtuu tuosta punaisen, vihreän ja vaaleansinisen yhdistelmästä joka on kaikessa omituisuudessaan jotenkin todella ihana.



Kun vielä sisäpuolen paperikin on herkkua vaaleansinistä, niin se kruunaa kaiken.



Tämän kortin lisko taitaa olla hilpeä triceratops. Vihreäoranssi kortti huokuu kyllä sellaista raikkautta, ettei mitään rajaa.



Kortin sisäpuoli on samaa oranssia kuin dinosaurus ja kortissa käytetty satiininauha. Vaikka muuten korttien sisäpuoli näyttää näissä kuvissa tyhjältä, tuli niihin kuvien ottamisen jälkeen paperi, johon kutsutekstin voi kirjoittaa.



Kääntöpuolelle tuli myös vähän lehvästöä.



Viimeisen kortin sankari on tottakai tyrannosaurus rex. Hurja peto näyttää kyllä tässä kortissa enemmänkin vekkulilta kujeilijalta.



Punainen näyttää vaaleansinistä vasten todella räikeältä väriläiskältä. Yhdistelmä on kyllä juuri sopiva villille T-rexille.



Tällaisia hellyttäviä kortteja olen viimeaikoina näperrellyt. Kotioloissa siis. Näistä tuli muuten niin kivoja, että oli pakko kaivaa ne esille vielä moneen kertaan valmistumisen jälkeenkin ihan vaan ihailtavaksi.

36 kommenttia:

  1. Jösses miten ihania!!!
    Vaikka yks melkosen paha kömmi sulle onkin käynyt; miten kukaan ikuna raaskii laittaa tommotteita ihanuuksia lastenkekkereiden kutsukorteiksi?!?!?? :D Voi jeskamandeera nainen, mun pitää taas kerran käydä ihasteleen noi läpi, miten ihmeessä sä voit keksiä tehä jotain nuin ihanaa ja hauskaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 kiitos <3 siun kommentit on aina yhtä ihania <3

      Poista
  2. Yhdyn Haltiakummin sanoihin! Voihan voi miten suloisia, pirteitä, vekkuleita, raikkaita.... sanat ei riitä! :) :) :) Tykkään!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) miekin tykkään näistä tosi paljon

      Poista
  3. Vau! Nämä ovat mielettömän upeita! Ihanan raikkaat ja reippaat värit ja hauskat dinotarrat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) korttimallit loksahti kyllä hetkessä paikoilleen kun löysin nuo tarrat :)

      Poista
  4. Onpas hauskoja ja pirteitä kortteja!

    VastaaPoista
  5. Tekisi mieli lähettää tyhjä viesti, kun olen niiiiin sanaton! Aivan uskomattoman ihanat kutsukortit!!! :) Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja tykkään tyylistäsi muutenkin valtavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, hauska että kuitenkin laitoit ihan sanallisen viestin. vaikka siinä tyhjässä olisikin ollut ehkäpä vähän ihmettelemistä :D kiitos paljon myös kehuista <3

      Poista
  6. Iloiset, hurmaavan 'erilaiset' ja suloisen raikkaat, adjektiivit loppuu, huippuja!! :-D

    VastaaPoista
  7. Kyllä osaa dinot olla vetoavia:) Pitääköhän sitä heti lähteä Tiimariin katsastamaan tarravalikoimat, nuo ovat kyllä vertaansa vailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta puhut, nämä dinot on kyllä erittäin vetoavia. kipitä äkkiä käymään, itse vein paikallisesta tiimarista viimeiset, eli muutkin on ilmeisesti niistä tykänneet :)

      Poista
  8. Siis aivan mainoita kortteja! Ei niitä kyllä tosiaankaan raaskisi millekään lapsille lähettää, sen kun vaan pitäisi aikuisten bileet ja kutsuisi noilla kaverit mukaan! :D

    Tai säilöisi Näitä En Raaski Ikinä Kelleen Antaa (NERIKA) -laatikkoon ja ihailisi niitä itsekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, joo en mäkään meinannut raaskia luovuttaa näitä eteenpäin. harkitsin myös että voishan sitä pitää ensikuussa omatkin synttärit dinoteemalla :D kiitos paljon :)

      Poista
  9. Raikkaan värisiä kortteja! Dinot ovat kyllä yllättävän söpöjä lajikseen. Onnea muuten Big Shotista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kehuista ja onnitteluista. Big shot tuolla laatikossa huutelee jo käyttöönottoa, pitää ehkä ottaa jokupäivä vähän aikaa sen kanssa ;D nuo on kyllä tosi lutuisia dinoja. sen huomasin varsinkin kun googlettelin vähän kuvia niistä esikuvista :)

      Poista
  10. nää on niiiiiiin supersöpöiset kortit että...OIH ja WAUH!!! =)

    VastaaPoista
  11. Aivan mielettömän upeita kortteja, Wau! Tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  12. Oi, mitä väri-iloittelua! Kortit on kyllä niiiiin pirteän energisiä, että ei mitään rajaa! Ihan huippuja! :)
    Meilläkin on Pikkumiehellä (2 v.) menossa dinokausi, joten täytynee suunnistaa Tiimariin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon Jaana :) onkohan tuo dinokausi sitten sellainen mikä jokaiselle lapselle tulee jossain vaiheessa? :D luulis noilla tarroilla sitten vähän tulevan lievitystä hurahdukseen... tai lisähurahdus..hmm :D

      Poista
  13. Oi että, aivan ihania kortteja!

    VastaaPoista
  14. Kuinka suloiset pikku dinot. Kauniit kortit olet tehnyt. T:) Koralli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) nuo dinot on kyllä hellyttäviä

      Poista
  15. Nämä on kyllä ihan hurjan ihania! Viimeisen päälle ajatellut yksityiskohdat ja värimaailma, sopisivat tauluiksi seinille! Oletko ajatellut tai kenties jo tehnytkin tauluja? Osaisit kehystääkin itse, tiedän.
    PS Kukkaroiset edelleenkin moitteettomat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 silloin viimekeväänähän olin niillä kehystyskursseilla. harmi vaan että tajusin ihan loppuvaiheessa että voisin itsekin tuottaa tauluihin sisältöä. muutama itseaskarreltu kurssilla syntyi, nimittäin tämä http://annanaarteet.blogspot.com/2011/04/juhlan-aika.html sekä tämä http://annanaarteet.blogspot.com/2011/06/valitse-omasi.html

      Poista
  16. Ihan mielettömän suloiset ja hauskat kortit. Mustakin noi sopisivat pienen lapsen lastenhuoneen somisteeksi. Mietin jo meillekin, mutta vähän arvaan, että vastaus on liian lapsellista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) heh, joo ei passaa mitään liian lapsellista laittaa ;)

      Poista
  17. Ihanan herkullisia väriyhdistelmiä, tulee oikein iloiselle mielelle näitä katsellessa! Taidokasta jälkeä teet!

    VastaaPoista