Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

suruvaippoja

Pari viikkoa sitten vietin ihanat pari päivää askarteluhenkisten ystävien kanssa. Joku onkin saattanut lukea tästä jo Haltiakummin, Rva Kepposen tai Leonidan blogin puolelta. Omat tuotokseni jäivät melko vähäisiksi, viimeistelin perhoskortin ja muutaman muun kortin, sen lisäksi syntyi pari vauvakorttia jotka julkaisen jonkin ajan päästä sitten.Haltiakummilla oli Clas Ohlsonilta ostettuja vitriinikehyksiä ja hän sanoi, että jokainen saa tehdä hänelle taulut jos vaan haluaa. Innostuin ideasta tottakai ja valitsin kaksi pienintä kehystä joihin väkersin minitaulut. Näillä kehyksillä on korkeutta ehkä noin 8cm, eli todella pienistä kehyksistä on kyse. Taustalle punaista kruunupaperia ja timantteja. Lisäksi fiskarsin leikkurilla perhoset, jotka haluavat lennellä kehyksistä ulos hetkenä minä hyvänsä.

14 kommenttia:

 1. kiitos Tanja ja kiitos Sara :)

  VastaaPoista
 2. WAU!!!! ihanat pikkutaulut!! =)

  VastaaPoista
 3. Noista tuli kyllä niin söpöset ja kivat! Itse en olisi ikinä keksinyt mitään kivaa noihin pienimpiin kehyksiin, ja sinä teit hetkessä niistä noin söpöset :)

  Taulu-projekti on edelleenkin kesken, mutta laittelen sitten kuvia kun homma valmistuu! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja suloiset taulut!

  VastaaPoista
 5. kiitos PaulaL ja SannaS :)

  Haltiakummi: kiitos :) mulle jäi näistä kyllä päälle sellainen taulujennäpertelyvimma, että varmaan kunhan tuo CO aukeaa tänne lahteenkin, niin piipahdan hakemassa noita kehyksiä. toivottavasti inspis on vielä sittenkin päällänsä..

  odotan kyllä innolla, että pääsen näkemään millainen on taulu-projektin lopputulos :D

  Akvamarin: kiitos paljon myös sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä noista tauluista tuli todella ihanat! Hetkessä keksit idean, kun taas minä en tarttunut haasteeseen lainkaan, koska olisin sitä pähkinyt todennäköisesti koko maratonin ajan.

  Kivaa nähdä, millainen Haltiakummin taulukavalkadi lopulta on, ja samoin sinulla, kunhan se kauppa aukeaa Lahteen...

  VastaaPoista
 7. kiitos kaikille :)

  Leonida, jostain syystä kerrankin lamppu välähti nopeasti. toisinaan kun tuntuu ettei ideoita ole ollenkaan :D

  VastaaPoista