Sivut

maanantai 25. heinäkuuta 2011

oma tyyli?Tällä kertaa p*skarteluhaasteeseen tulee tehdä omannäköinen kortti. Mielestäni tämä kortti kuvastaa juuri tällä hetkellä minua kortteilijana. Kirkkaat värit ovat tällä hetkellä se, mihin käsi paperipinossa kurkottaa. Ja perhoset, niitä tuntuu tekevän mieli lykätä joka korttiin. Olen ihastunut ihan valtavasti myös sekoittamaan eri kuvioita, kuten vaikkapa tässä tuo värikäs taustapaperi ja perhosten kuviopaperi. Ja vähän pitää olla tietysti timantteja ja söpöilyä muutenkin. Vaikea toki itseä kuvailla, mutta sanokaa nyt olenko yhtään edes oikeilla jäljillä ja näyttääkö tämä kortti tippaakaan minulta?

9 kommenttia:

 1. Miten paljon nyt tämän blogin perusteella olen sinun tyyliäsi oppinut tuntemaan, niin minusta eniten tuossa kortissa sinulta näyttää tuo taustapaeri ja perhoset :)

  VastaaPoista
 2. Perhoset löytyy, timangit löytyy, onnittelu teksti löytyy, hauska kuva mikä on aseteltu iloisesti vinoon löytyy löytyy, hempeät värit löytyy. Juu-u, kyllä tuon täytyy olla Annan aarre :))

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Haltiakummiin... Ihan selvä aarre - Annan sellainen!

  VastaaPoista
 4. kiitos kaikille. en siis ihan ole ollut hakoteillä oman tyylini kanssa :D hienoa kuulla.

  VastaaPoista
 5. Tosi upea kortti. Kiva tuo kuva. Yksityiskohtia on kivasti.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tää ihan sun tekemältä näyttää! Nätti!

  VastaaPoista
 7. kiitos Maarit, kiitos Marika :)

  VastaaPoista
 8. Hei sellaista piti kysymäni, että tarvitsetkos askartelutarvikkeita.? Tää on vähän hassu tapa hoitaa asioita, mutta mun kotona pyörii yhtä ja toista mulle tarpeetonta ja yritän nyt löytää niille uuden kodin. Täällä kun sattuu pyörii A4 erivärisiä papereita ihan pinoks asti, paljetteja, tähtiä, helmiä, jokunen korttitausta ja yksityiskohta-arkkia ja puuvilla- ja villalankoja. kaikesta on myös ihan kuvaa, jos yhtään kiinnostaa. En mitään suurta halua vastapainoksi, en edes tiedä mitä haluan, mutta siitäkin voidaan neuvotella. Asustelen helsingissä, että jos vaihtoa tai muuta tarvetta, niin onnistuu täällä tai ihan postin kauttakin. (:

  VastaaPoista
 9. hei ja kiitos kysymästä :) tällä hetkellä olen jonkin aikaa reissun päällä enkä ihan varma omista valikoimistani ja tarpeistani :) pidän kuitenkin tarjouksesi mielessä ja kun kotiudun niin katson vähän noita varastoja sillä silmällä ja saatan sitten olla yhteydessä :D

  VastaaPoista