Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

juhlan aikaEsitelläänpä vielä toinen sydän-aiheinen hääkortti. Tämän kortin rakensin ihan pelkästään tuon taustapaperin ympärille. Paperi on hankittu muistaakseni viime kesänä Lidlistä (!). Paperissa on erilaisia hää- ja rakkausaiheisia tekstejä mustalla sekä kultaisella kirjotettuna. Siitäpä syntyi tuo kortin värimaailmakin. Sydän on kultaisella kohojauheella tehty. Pidän valtavasti tuosta leimasinkuvasta, mutta en ole saanut sitä käytettyä ennen kuin vasta nyt. Sillä saa kyllä juhlavia hääkortteja.

6 kommenttia:

 1. Hieno kortti tuli! On ihana leima, mutta tosiaan ei niin usein varmaan käyttöä löydy kuin hääkortteihin.

  Edellinen 50 x heart -korttikin oli tosi kiva, hieno ideakin käyttää pikkusilput myös!

  VastaaPoista
 2. kiitos Leonida :) joo, pitää yrittää keksiä tolle leimalle jotain lisäkäyttöäkin. oliskohan liian romanttinen ystävänpäiväkortteihin?

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs kortti! Kaunis rusettikin... minulla on jostain syystä aina hirveä vääntö ennen kuin saan edes jollain lailla toimivan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. kiitos lehtipollo. rusetit on kyllä varsin haastavia. ehkä yllätyt, mutta ei tuokaan tainnut ihan ekalla kerralla noin nätiltä näyttää ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti:)
  Minulla on tuota samaa paperia tosiaan Lidlistä, ei uskoisi kyllä, että sieltä voi löytyä skräppäysmateriaaleja, heh:)

  VastaaPoista
 6. kiitos Jeppula. kyllä munkin piti silloin vähän hieraista silmiä, kun Lidlin mainoksessa näin skräppipapereita :D heh, osoittaa vaan sen, että jokapaikassa kannattaa olla tarkkana. ikinä ei tiedä mistä jotain kivaa askartelutarviketta tarttuukaan matkaan.

  VastaaPoista