Sivut

maanantai 14. maaliskuuta 2011

magnoliaaNyt tiedän että muutama ihminen saattaa naureskella nähdessään tämän hempeän kortin. Syynä lähinnä tuo magnolian leimasinkuva. En ole kyseisten leimojen ylin ystävä, mielestäni hahmoilla on suoraan sanottuna perunanaamat. Tästä leimasta tykkään kuitenkin aika paljon, mielestäni se on tunnelmaltaan ihanan herkkä ja sopii valtavan hyvin hääkortteihin. Harkiktsen jopa tämän leiman hankkimista ihan itsellenikin. Eikä minulla ole edes kuumetta.

13 kommenttia:

 1. Ehhehhehee! :D)))
  *ja laulaa ääneen*
  ♫♪Annoin pikkusormen, se vei koko käden...♫♪♫♪
  Kortti on söpö, minun suosikki on tuo taustapaperi :)

  VastaaPoista
 2. no niimpä :D puolustukseksi pitänee kuitenkin sanoa että vielä mulla ei tätä leimaa ole, vaan tuon kuvan olen joskus saanut.

  VastaaPoista
 3. valtavan kaunis kortti!! todella ihana herkkä kokonaisuus!! tykkään!! =)

  VastaaPoista
 4. Tosi IHANA, koskettavan herkkä kokonaisuus. Taitava olet! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis, hempeä kortti. :) Itse oon samaa mieltä magnolian leimasimista, en tykkää hahmojen kasvoista..

  VastaaPoista
 6. SannaS: kiitos :D

  Anonyymi: kiitos :)

  Annika: kiitos myös sinulle :) yllättävän suosittuja nuo leimat silti ovat, ja pitää sanoa että kyllä nuo ovat ulkonäöllisesti parantuneet huomattavasti siitä, mitä ensimmäiset ko merkkiset leimat ovat olleet

  VastaaPoista
 7. Buahhahhaa :D :D
  Minustakin kauneinta on tuo taustapaperi ja kukat! No, ei vaan, Tosi ihastuttavan eleettömästi olet värittänyt kuvat sopien justiinsa kortin tyyliin. Hieno on, vaikka onkin Magnoliaa ;)

  VastaaPoista
 8. hahhahhaa, kiitos Mirka :D kyllä tää hairahdus saa jäädä ainoaksi ainakin vähäksi aikaa... nuo kukat on muuten purattu sellaisista tiimarin susirumista narsisseista, ja sen jälkeen kasattu 3 päällekkäin. tuossa keskellä oli sellainen luonnottoman keltainen narsissin keskiosa ja muovisia heteitä.

  VastaaPoista
 9. Ehe ;-D Edellinen tyylikäs pari viehätti mua, mutta kyllä tässä on sellainen sopivan suloinen ja hellyttävä ilme... Ihana tausta!

  VastaaPoista
 10. isot kiitokset myös teille Mags ja merryrosenberry :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis kortti ja niin herkkä tunnelma:)

  VastaaPoista