Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

lisää tauluja

Innostuin ensimmäisestä kehystyskurssista niin paljon, että halusin ehdottomasti jatkaa, kun mahdollisuus tarjoutui. Seuraava kurssi oli helmikuun lopulla, ja siellä syntyi tällaista jälkeä.Minulla oli ollut jo pidemmän aikaa tuollainen pommac-kortti jääkaapin ovessa. Kortti oli tosi kivan näköinen, vähän tuollainen vanhahtava, joten ajattelin että sen voisi hyvinkin kehystää jotta se tulisi paremmin näkyviin. Valitsin kortille syvyyssuunnassa paksut kehykset, joten tästä taulusta tuli aikamoinen laatikko.Seuraavaksi tein peilin. Uudessa ihana-lehdessä oli tuunattu vanha peili tuputtamalla siihen maalilla kuvioita. Tein saman tyylisen peilin, kun löysin sopivaa valkoista kehyslistaa. Peilin reunoille spreijasin valkoisella spray-maalilla pitsin läpi pitsisen "paspiksen".Äidin kätköistä löytyneet vanhat pitsiliinat pääsivät myös kehyksiin. Ylemmässä kehyksessä hennommat valkoiset liinat ja alemmassa vähän taas toisenlaiset. Nämä alemmat liinat on kehystetty tuollaiseen samanlaiseen "laatikkoon" kuin tuo pommac-korttikin.Ja lopuksi vielä kasa mustavalko-otoksia mustissa kehyksissä. Tarkoitus oli tehdä sarja, jossa taulut sopisivat toisiinsa, mutta olisivat kaikki kuitenkin kehystetty vähän eri listoilla hieman erilaisiksi. Näissä on vanhempieni lapsuudenkuvia.

20 kommenttia:

 1. Upeita kehystyksiä! Tuo peili etenkin on ihan mahtava, vau!

  VastaaPoista
 2. kiitos :) tuosta peilistä tuli kyllä kivempi kuin uskalsin odottaakaan

  VastaaPoista
 3. Hienoja kehystyksiä!
  Minustakin tuo peili on aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania nämä kaikki! Tuosta peilistäkin tuli kyllä tosi kaunis!!:)

  VastaaPoista
 5. Kaikki hienoja, peili upeasti onnistunut!

  VastaaPoista
 6. kiitos kiitos Rva Kepponen, Hannele, Santtu ja Mags ilahduttavista kommenteista <3

  VastaaPoista
 7. Ihania! Tuollaiselle kehystyskurssille olisi ihana päästä -usein ei nimittäin löydy oikeanlaisia kehyksiä tai sitten ne ovat täysin budjetin ulkopuolella.

  VastaaPoista
 8. Peili on kyllä kaunis ja hienosti kuvattu, sait lisäksi hyvän tunnelman!
  Mustavalkoisten kuvien ryhmä on hyvännnäköinen, plussana vielä kun samaa aihetta on käytetty kaikissa kehystyksissä.

  VastaaPoista
 9. Leena: kiitos :) nuo kurssit ovat olleet kyllä todellinen aarre. totta puhut, että valmiista kehyksistä on hankala löytää mieleistään ja jos vie kehystettäväksi, niin siihen sitä rahaa meneekin. harmi vaan että tätä harrastusta ei voi oikein tehdä kotona, kun tähän tarvitaan vähän järeämmät laitteet... :D

  Vikki: kiitos myös sinulle. peilin kuvaamisessa pitikin käyttää vähän mielikuvitusta, ettei kuvajaisesta kurkistele oma naama ja pesemättömät tiskit :D

  VastaaPoista
 10. Tuo peili on vaan todella kaunis, hieno idea maalata pitsikuviot reunoihin. Wau!

  VastaaPoista
 11. Ihania! Tuo peili varsinkin on aivan upea! :) Ja alimman kuvan kaltainen taulusarja (yhteensopivat, kuitenkin erilaiset kehykset ja kaikissa kuvia rakkaista ihmisistä ja paikoista) on houkuttanut jo monta vuotta, mutta jäänyt toteuttamatta toistaiseksi vielä siksi ettei vuokrakämpän seiniin viitsi naulailla rykelmää nauloja.. :P

  VastaaPoista
 12. Hafisan: kiitos :)

  Annika: kiitos myös sinulle. taulukollaasi on ollut mullakin mielessä moneen otteeseen ja monella eri aiheidealla :D

  VastaaPoista
 13. Minua myös on houkuttanut pitkän aikaa juuri tuollainen valokuvakollaasi - ja nimenomaan oman ja miehen suvun vanhoista kuvista.
  Jos joskus onnistun kollaasin toteuttamaan, joudun varmaan ostamaan kehykset...
  Sinun kollaasisi on huikean hyvän näköinen, ja saa haluamaan sitä oman kollaasin tekemistä aina vain enemmän...

  VastaaPoista
 14. Todella hieno peili ja pitsiliinataulut myös sykähdyttävät! Mustavalko-taulut ovat aina tyylikkäitä.

  VastaaPoista
 15. Ritva_47: kiitos :D toivottavasti saat inspiraation tehdä oma kollaasi valmiiksi. ostoskehyksissäkin on paljon kivoja, ja jos mustavalkokuvia niihin laittaa, niin halvatkin kehykset saa samanoloisiksi vaikkapa spreijaamalla kaikki kehykset mustiksi.

  PaulaL: kiitos myös sinulle :) mustavalkokuvissa on kyllä toden totta ihan oma tunnelmansa johon ei värikuvilla pääse :)

  VastaaPoista
 16. Upea tuo Pommac -kortti ja onnistumut kehystys!

  VastaaPoista
 17. Tuo peili on kyllä taidonnäyte :)

  VastaaPoista