Sivut

lauantai 26. helmikuuta 2011

the gorgeous blogger

Mukava yllätys, kun annan aarteille pamahti tunnustus sekä Rva Kepposelta että Haltiakummilta. Kiitos molemmille ihanaisille.Tämän tunnustuksen luonteeseen kuuluu vastailla viiteen kysymykseen. Tässä tulee:

1. Milloin aloitit blogisi?

Ensimmäinen postaus blogiini ilmestyi 30.9.2008. Ensimmäisen kommentin blogiini jätti MouMou. Aloitin blogin pitämisen vähän varkain, ilman mitään alkulätinöitä iskin vaan kuvan ja vähän tekstiä, kun en osannut muotoilla mitään fiksua alkua. Ja hyvinhän siitä päästiin eteenpäin. Ainakin mielestäni.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Alunperin blogini oli tarkoitus olla pelkästään korublogi. Koruinnostus oli alkuun valtava, tein paljon erilaisia koruja. Kunnes sitten ihan luontevana jatkumona puhjenneelle käsityöinnostukselle halusin tehdä myös jotain muuta. Ja kun mielestäni tuotoksista tuli ihan kohtuullisia, halusin esitellä niitä myös lukijoille. Ja tästä se lähti, mopo käsistä. Nyt blogin aiheet rönsyilevät laidasta laitaan. Koruja syntyy yhä, mutta mukaan on tullut paljon uusia käsityömuotoja, sellaisiakin joita en edes osannut silloin kun blogin pidon aloitin. Tällä hetkellä isoimpana innostuksena ovat kortit, seuraavana ehkäpä kukat. Ja tälläkin viikolla olen ollut kehystelemässä, se on ihanaa. Tottakai korutkin ovat vielä mukana, nyt himottaisi vieläkin enemmän keskittyä hopean työstöön. Näistä kaikista kertoilen blogissa, uusista kokeiluista ja vanhoista tutuista harrastuksista. Josko joku niistä innostuisi ja saisi inspiraation kokeilla itsekin jotain uutta.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Uskaltaisin sanoa, että monipuolisuus on juuri se, mikä tekee blogistani erityisen. Kirjoitan sellaista blogia, jollaista haluaisin itsekin lukea. Harmikseni olen törmännyt melko harvoihin blogeihin, joissa käsiteltäisiin erilaisia kädentaitoja. Onneksi sen sijaan on todella paljon muutoin aivan uskomattoman ihania käsityöblogeja.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Aloittaessani blogin pitämisen olin seuraillut jo pidempään erilaisia korublogeja. Ne olivat minulle ihan uusi maailma, johon eksyin sattumalta kerran netissä surffatessani. Olin silloin jättänyt syrjään melkeinpä kaikki käsityöharrastukseni, mutta näitä blogeja selatessani aloin taas innostua uudelleen varsinkin koruilusta. Blogiajatus sai kuitenkin muhia jonkin aikaa, sillä en omistanut digikameraa. Jossain vaiheessa hankin kuitenkin kameran, ja sen jälkeen ei kauaa nokka tuhissut kun olin jo blogin pistänyt pystyyn.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Hmm, blogissa en ehkä haluaisi muuttaa mitään, mutta olen jo pitkään halunnut kirjoittaa toista blogia. Tai oikeastaan kahtakin erilaista blogia. Toisen pistän pystyyn heti kun saan isomman keittiön käyttööni. Tästä toisesta tulee siis ruokablogi (tai ehkä kakkublogi, kun haluaisin opetella kakkujen koristelua ja muuta ihanaa). Ihan kaikkea en viitsi tähän blogiin tunkea, kun nyt jo alkaa olla aika sekasoppa koko blogi.

Lisäksi haluaisin kirjoittaa blogia, johon oikeasti kirjoitetaan jotain. Eli siis jonkinlaista pohdiskelevampaa tai päiväkirjamaisempaa. Tai sellaista johon vangitaan pieniä hetkiä valokuvien avulla. Tämä toki vaatisi harjoittelua valokuvaukseen, eli ei ihan tämän hetken idea, vaikka haaveissa onkin.

Niin, ja onhan minulla vielä yksi ihan mahtava blogi-idea. Olen miettinyt blogia, jossa arvosteltaisiin uutuuskarkkeja (ja keväällä toki myös kesän uutuusjäätelöitä). Tähänhän tietystä kuuluisi ääneenlausumaton toive karamellinäytteistä.

Menipä taas höpöttelyksi. Ihanaa viikonloppua kaikille ja iso kiitos vielä tunnustuksesta.

4 kommenttia:

 1. Hyvää settiä! Ja ihan vasta ekaa kertaa selailen :)

  VastaaPoista
 2. kiitos amanda :D ja tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan

  VastaaPoista
 3. Apua, olin IHAN EKA!<3 Nostalgista.:)

  VastaaPoista
 4. heh, joo-o :D olikin kiva selailla noita ekoja postauksia ja katella että ketä silloin "alkuaikoina" kävi vierailemassa :)

  VastaaPoista