Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

blingblingIhanaa uuttavuotta kaikille. Voitaisiin aloittaa tämä vuosi bling blingillä. Nämä korvakorut syntyivät ihan itselle, ihastuin noihin jätti-isoihin vuorikirstallimollukoihin. Hopeaosat ovat balin hopeaa. Alimpana korviksissa on helmihatut, jotka yleensä laitetaan helmien päälle. Käänsin kaiken kuitenkin ympäri ja pistinkin ne vuorikristallien alle. Asettuivat mielestäni sinne paremmin.Nämä ovat aika isot korvakorut (tai lähinnä niissä olevat helmet ovat aika massiiviset) mutta eipä se haittaa. Välillä pitää olla vähän näyttävämpää.

8 kommenttia:

 1. IHANAT!
  Onnekasta vuotta 2011 Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat :) vuorikristalli ja savukvartsi, siinä mun ehdottomat lempparit.

  VastaaPoista
 3. anonyymi: kiitos ja ihanaa tulevaa vuotta myös sinulle :)

  Hannele: kiitos, ja samoin myös sinne :)

  Tanja: kiitos paljon. vuorikristalli ja savukvartsi on kyllä kärkipäässä munkin tykkäyslistalla :)

  VastaaPoista
 4. Wau kuinka kauniit, isot mutta kepoisen näköiset. Loistavat kauniisti kun valo osuu niihin.

  VastaaPoista
 5. kiitos Niina :) valonpilkahdus korviksissa taitaa muuten olla photarilla tehty ;)

  VastaaPoista
 6. hei,
  ihanat nuo blingbling-korvikset, 1.1.2011.olen ihan aloittelija,tai en edes aloittelijakaan,mistä voin saada materiaalia ja opastusta?
  Terv.
  teija

  VastaaPoista
 7. kiitos teija :) suosittelisin, että ihan ensimmäiseksi suuntaisit foorumi.helmetti.fi -sivustolle. kyseessä on koruharrastajien nettisivusto tai tarkemmin sanottuna foorumi, johon on vuosien varrella kerääntynyt arvokasta koruilutietoa enemmän kuin kirjoista löytyy. sieltä pääset helposti alkuun tekniikoiden kanssa ja lisäopastusta saat sitten kysymällä. toki jos mahdollisuuksia on, niin kannattaa toki käydä vaikkapa kansalaisopistossa jokin korukurssi. silloin opettajalta voi helposti kysyä kaikkea, mikä mieltä askarruttaa :) materiaalit kannattaa myös tilata netistä. toki esimerkiksi askarteluliikkeissä on myynnissä koruilutarvikkeita, mutta hinnat ovat sitten vähän suolaisemmat. suomalaisia helmikauppoja on netissä hyvin, ja valikoimatkin niissä ovat varsin kivat. helmiq sekä omakoru ovat mielestäni aloittelijoille hyviä, niistäkun saa melkein kaiken mitä voi tarvita. satuhelmestä ja helmiliinalta saa sitten taas ihania helmiä. tässä muutama, joita selailemalla pääset kyllä kivasti alkuun :D

  VastaaPoista