Sivut

perjantai 2. huhtikuuta 2010

pääsiäisiloa

Laitoin postin vietäväksi muutaman pääsiäiskortinkin. Vaikka en lähetellyt näitä montaa, ei lähellekään joulukorttien määrää, mutta tein silti kaikki samanlaisiksi. Söpönen pikkutipun kuva on tulostettu netistä, paperit löytyivät omista varastoista. Hauskana yksityiskohtana voi pitää, että kuviopaperi ja vaaleanvihertävä paperi ovat molemmat joulupapereita. Tuon vaaleanvihreän kääntöpuolella on joulukuusia ja kuviollisen takana taas joulupukkeja.Tällaista koruintoilijaa sykähdyttivät erityisesti kauniit pääsiäispostimerkit. Kyseessä on Kirsti Doukaksen koruilla kuvitettu Minun pääsiäiseni -postimerkki. Postin sivujen mukaan merkin sormuksiin Kirsti Doukasta inspiroivat lapsuuden pääsiäismunista löytyneet sormukset. Näissä uniikkisormuksissa kivinä ovat synteettiset korundit. Ai että olisin innoissani jos tänä pääsiäisenä suklaamunasta saisin yhden tällaisen, vaikka tuon pinkin. Ainahan saa haaveilla, eikös vain...Kuva.

8 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Minä ihastuin kanssa noihin postimerkkeihin ja ostin niitä hakiessani postista pakettia.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti... juu ja noi sormukset. Jos saisin mieheltäni edes kukkia kävis kyllä ensimmäisenä mielessä "missäs sitä on oltu". Kaunis sormus, en tienny että tollaisia merkkejä on! Täytyy hakea niin saa edes paperilla ihailla :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo korttisi:)
  Itekin oon viime aikoina käyttänyt joulupapereita,ihan vahingossa vaan,kun ne on olleet 2-puoleisia...
  Mä ostan aina postimerkkejä varastoon,mutta pääsiäismerkit meni multa kyllä ohi(mutta niitä ihania ystävänpäivän keijukermmejä on vielä monta tallella:)!

  VastaaPoista
 4. Minttu: kiitos :) mullakin oli jo ne perinteiset pääsiäispostimerkit laukussa kun näin nuo ihanudet siinä postin pöydällä. oli pakko kysyä myyjältä, saako vielä vaihtaa ;)

  Pioni: kiitos :) ja sormukset on kyllä tosi herkkuja...

  Niinu: kiitos :D tosi kiva kyllä, kun noista papereista suurin osa on kaksipuoleisia.. sopivat sitten useampaan tilanteeseen ja hauska yksityiskohtahan se vaan on kun itse tietää niiden olevan jouluaiheisia ;) keijumerkitkin olivat tosi nättejä, suomen posti on kyllä iloinen yllätys noiden postimerkkien osalta..

  VastaaPoista
 5. sormukset on 'piiretty' rhino 3D ohjelmalla, joka EI OLE ihan pala kakkua...

  Elina

  VastaaPoista
 6. Elina, hauska kuulla vähän tarkempaa faktaa noista postimerkin sormuksista. uskon, että tuo 3d mallinnus alkaa olla jo sieltä haastavammasta päästä, itselle kun ei ole vielä auennut ihan kunnolla normaalitkaan tietsikkaohjelmat ;)

  VastaaPoista