Sivut

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

onnea onnea onnea vaan...Näin hauskat linnut pääsivät koristamaan onnittelukorttia. Koska taustapaperi oli niin iloinen ja pirteä, ei kortti juuri kaivannut muuta. Leimasimena on the greeting farmin 80's Anya, jonka väritin lintupaperista poimituilla väreillä. Lisänä vähän satiininauhaa ja timantteja. Bling bling.

10 kommenttia:

 1. Ihana! Erityisesti nuo linnut ovat vallan hurmaavat.

  VastaaPoista
 2. Lennu: kiitos :D linnut on kyllä ihan parhaita.. varsinkin ne kaiksita pienimmät.

  Tanja: kiitos paljon :D

  VastaaPoista
 3. IHANA!!! Tosi kaunis ja raikas pirtsakka kortti!! =)

  VastaaPoista
 4. kiitokset teille Riikke ja SannaS :D

  VastaaPoista
 5. Miksi mun kortit ei näytä tolta... siinä sitten ennen pääsiäistä istuin kartonkien ja leima-jutskien ääressä jonkin tovin että sain jotain aikaiseksi :) Tosi huolellista jälkeä olet taas tehnyt, ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pioni. Lohdutuksen sanoiksi voisin sanoa, että itsekin aloitin kortin muutamaan kertaan alusta. Ensimmäinen versio kortista oli tyylikäs musta-valkoinen. idea sitten kaatui liikaa tuhrivaan embossaukseen. toinen idea sisälsi liloja papereita, mutta siihen ei sitten löytynytkään sopivan väristä leimasinmustetta. tämä viimeinen idea syntyi sitten (luomisen)tuskassa kun tuo lintupaperi pilkotti paperipinosta. siihen sopikin yllättävän hauskasti tuo leimasinkuva ja loppu syntyikin itsestään. :D

  VastaaPoista
 7. Pakko kysyä!
  Oon jo pitemmän aikaa etsiskelly juuri tuota leimasinta,satutko tietään onko niitä jossain?nuo greetings farmin leimasimet,joita löydän google-haulla,eivät niin innosta kuin tämä..:P
  -Noora

  VastaaPoista
 8. itse olen hankkinut kyseisen leimasimen aikoinaan muistaakseni taitopuoti paperinauhasta. kurkkasin, niin enää ei näyttänyt siellä olevan valikoimissa. toivottavasti vielä jostain satut tämän leiman löytämään :)

  VastaaPoista