Sivut

torstai 11. helmikuuta 2010

ystävänpäivä 1/4

Ystävänpäiväksikin piti toki askarrella muutama kortti. Otin teemaksi ihanaisen Greeting Farmin Fairy Chloe, ja se esiintyykin jokaisessa kortissa. Tässä niistä ensimmäinen.Kortissa on käytetty taustalla erilaisia toisiinsa sointuvia papereita. Chloen väritin vesiliukoisilla puuväreillä. Niillä tuli ihan kivaa jälkeä, taidan vielä hetkeksi säästyä tussien hankinnalta. Hugs-tarra ja sydämet ovat hankittu joskus Tiimarista. Ja mukana on tietysti myös satiininauhaa.

Olikohan sattumaa, että tämänvuotiset ystävänpäiväpostimerkit olivat ihanasti samaa teemaa.


Kuva

9 kommenttia:

 1. Kaunis kortti :) Itsekin sain keiju-merkillä varustetun kortin toissapäivänä. Oli tosi nätti, mutta jokos oot tutustunut postin 80-luvun rock-merkkeihin? Niisä merkeissä riittää tupeerausta ja neonvärejä!

  VastaaPoista
 2. :) kiitos. ne kasarimerkit on kyllä karuja. ihanaa, että suomen posti panostaa vallattomiin merkkeihin, eniten odotan maaliskuussa ilmestyviä vekkulit kasvikset -merkkejä, joissa vaikkapa sipulille voi itse tuunata silmät ja suun :D

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos tuosta paperikysymyksestäsi, johon tuli hyvin vastauksia. Jahka siirryt pohtimaan tussihankintoja niin olen taas kuulolla ;) Korttitehdas ottaa täälläkin ensimmäisiä haparoivia askeleitaan ja leimasimia on hankittu!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis kortti... arvaa odotanko innolla seuraavia!!! On se kumma... kun tossa aikaisemmin esittelit leimojasi ja kyselit muiden kortti harrastuksista, alkoi munkin sormeni syyhyämään. Kaivoin laatikon pohjalta vanhat leimani ja kohokuviointi hileet esiin. Leimaisin tyynykään ei onneksi ollut kuivunut kun olin sen niin tiukasti pussittanut. Täytyy varmaan taas joskus kokeilla. Kiitos taas Anna, olet inspiraation lähde!

  VastaaPoista
 5. Muikku: itsekkin tässä ensiaskeleita ottelen tuossa korttiaskartelussa, joten pitää kysellä vähän noita "tyhmempiäkin" :D hyvä etten ole ainoa. tuntuu että noissa "edistyneemmissä" korttiblogeissa mennään tekniikoissa jo niin kaukana, etten sinne viitsi mennä kyselemään. ihana kun joku viitsii täällä vastailla. lupaan kyllä pohtia tussejakin, kunhan niiden aika on. eli jos joku sponsori löytyisi, niin en kyllä vastaan panisi ;) stanssit ja kohokuviointikin kiinnostaisi, ja vaikka mitkä tekniikat... huh :D

  Pioni: kiitos paljon ihanista sanoistasi. <3 toivottavasti askarteluharrastus pyörähtää sinullakin jouhevasti käyntiin :)

  VastaaPoista
 6. ...arvaa kuka unohti koko ystävänpäiväkortit...

  VastaaPoista
 7. hih, ei se ole niin justiinsa. ;)

  VastaaPoista