Sivut

tiistai 25. elokuuta 2009

vihdoinJoskus ne helpoimmat hommat tuntuvat kaikista ylivoimaisimmille. Näiden korvakorujen osasia esittelin jo tällöin, mutta kasatuksi nämä sain vasta muutama päivä sitten. Eli söpöset nappikorvakorut valkeista ja peacock-sävyisistä makeanvedenhelmistä. Osat ostin Tampereen kädentaitomessuilta Helmiliinalta viime syksynä. Kohtahan tässä pitää ruveta odottelemaan jo tämän vuoden messuja.

5 kommenttia:

 1. Lähettäskö käymään ainakin niillä Kätevä -messuilla? Kivat korvikset, mä oon ollut käsitöiden suhteen ihan koomassa koko kesän..

  VastaaPoista
 2. Rauni: kiitos :)

  Liisa: mennään ihmeessä. eihän nuo kummoiset viimevuonnakaan olleet, mutta voishan sitä pyörähtää kurkkaamassa, et löytyiskö jotain uutta. Nyt vaan jotain käsityöhommia näpräämään vähän vaihteluksi opparille. Saa pikkasen muutakin ajateltavaa :D Niin mä aion ainakin tehdä... Nyt on vaan liikaa ajateltavaa, ettei oo oppariin montaa ajatusta ennättäyt uhrata ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on samanlaiset pikkualasimet :)
  Kertoisitko, millä liimalla kiinnitit nuo helmet tappeihin? Itselläni on samoja Helmiliinan kauniita helmiä ja lisäksi vielä vaaleanpunaisia, vaan en toistaiseksi ole saanut liimattua niitä tappeihin.

  VastaaPoista
 4. eikö olekin söpö? tuo alasin siis :D itse käytin liimaamiseen tällaista yleisliimaa http://www.silshop.fi/shop/index.php?act=viewProd&productId=1801 saa ihan anttilasta ja lupaa liimata kaikkea mahdollista. vielä ei ainakaan ole jäänyt helmi käteen korviksia irroitettaessa. tiedän että kaksoiskomponenttiliima olisi se suositeltavin, muttakun varastosta löytyi tuo, niin en viitsinyt muutamaa korvista varten sitä hankkia. tällä olen liimannut myös noiden kukkaroiden pussukat kiinni kehyksiinsä, ja niissä ollut myös toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista